LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA PROPOSA UNA “ESCAPE ROOM” PER AL DISSABTE 21 DE SETEMBRE

 

ESCAPE ROOM

És la primera vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Ondara; es farà dissabte que ve al matí a la Casa de Cultura, i és gratuït

Ondara, 13.09.19. Sherlock i el cas del quadre”. Eixe és el misteri que hauran de resoldre els participants en la “Escape Room” que ha organitzat la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, per a dissabte que ve 21 de setembre.

Es tracta de la primera vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Ondara; sent els “Escape room” un tipus d’activitat que està en plena expansió. Els Jocs d’escapisme o Escape room consisteixen a intentar escapar d’una habitació en la qual has entrat amb el teu grup d’amics i fer-ho en menys d’un temps definit. Per a poder aconseguir-ho cal resoldre una sèrie de jocs que, dins de la sala, estan preparats per a ser resolts gràcies a l’observació, enginy, joc en equip, etc . Són, per tant, jocs per a grups en els quals cal superar una sèrie de reptes dins de l’habitació, ajudats per pistes, detalls i elements que es troben dins de la sala.

Una divertida activitat que es desenvoluparà en aquest cas dins de la Casa de Cultura d’Ondara, el dissabte 21 de setembre en horari de 10 a 14 hores, amb una durada aproximada de 20 minutos. Es farà per grups de 4 a 8 persones. Va dirigit a persones de 12 a 14 anys principalment.

Es tracta d’una activitat gratuïta, i la inscripció s’ha de realitzar prèviament per correu en joventut@ondara.org o de forma presencial a la Casa de Cultura d’Ondara. La inscripció es pot realitzar tant en grup com de forma individual.

L’Escape Room d’Ondara compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.