ACO ONDARA APOSTA PER AUGMENTAR LES ÀREES VERDES DEL MUNICIPI AMB EL PARK(ING) DAY EL DIVENDRES 20 DE SETEMBRE

darrere Davant

17 comerços transformaran places de pàrquing en parcs públics temporals per a reivindicar que si s’augmenten les àrees verdes, es millora la qualitat dels ciutadans

Ondara 13.09.19. El projecte PARK (ing) Day és una celebració anual i global, on diversos ciutadans i empreses col·laboren per a transformar temporalment estacionaments amb àrees verdes públiques temporals. La iniciativa va nàixer en la ciutat de Sant Francisco l’any 2005, quan un grup va decidir transformar una ciutat d’estacionament en una xicoteta àrea temporal. L’acte es va pensar com una manifestació en contra de la prevalença dels espais d’estacionament per sobre els espais destinats als ciutadans que en algunes ciutats aconsegueix el 30% de l’espai públic.

Ondara va ser una dels municipis pioners de la zona a celebrar el PARK (ing) day, i des del seu inici, ha anat sumant el nombre de comerços que any rere any participen a transformar un aparcament en una zona verda.


Enguany participen 17 comerços de l’Associació de comerciants ACO Ondara, que sota el lema de “Augmentem els àrees verds al nostre poble per millorar la qualitat de vida dels ciutadans” ompliran Ondara el proper divendres 20 de setembre de parcs públics temporals. Una iniciativa d’ACO amb la col·laboració de l’Ajuntament d´Ondara.

Per a incentivar aquesta iniciativa, ACO ha preparat unes targetes on tots aquells que aconseguisquen 9 segells o signatures dels comerços que apareixen i que participen en el Park(ing) Day , hauran de passar-se finalment pel Park(ing) Day del Centre de jardineria Monverd on se’ls obsequiarà amb una magnífica planta. En la targeta, a més, apareix un mapa on estan indicades les ubicacions dels park(ing) Day de cada comerç participants, que són: Màxima Bikes, Marina Digital, Calçats Dora, Motos Mahiques, CIP Centre de Formació, Bodega Aguilar, Masdemilviajes, D’Estarca Cortines, Gala´s, Ca Paquitina, Passicos, Coses de casa i regals, Mobles Ortolà, Autoescola Ondara, Vinalia, Autohouse Mercado del Automóvil, i Monverd Centre de Jardineria.

Publicado en Actualitat, AFIC.