ONDARA SE SUMA A LA CONCENTRACIÓ NOCTURNA “LA NIT SERÀ VIOLETA” EL 20 DE SETEMBRE

nit violeta

Ondara, 16.09.19. El divendres 20 de setembre a les 22 hores, al carrer Poeta Vicent Andrés Estellés d’Ondara, tindrà lloc la concentració nocturna “La nit serà violeta” 20S Emergència Feminista.

Ondara, a través de la Comissió d’Igualtat i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, se suma així a la declaració d’emergència feminista i a la manifestació nocturna del pròxim 20 de setembre convocada per la Plataforma Feminista d’Alacant. Amb el lema “La nit serà violeta”, Igualtat se suma així a l’Emergència Feminista 2.0.S. que, a iniciativa de la Plataforma Feminista d’Alacant, secunden col·lectius en ciutats de tota Espanya.

La Plataforma Feminista d’Alacant ha declarat l’estat d’emergència feminista pels assassinats masclistes que continuen augmentant cada dia. Són més de mil les dones assassinades des de 2003. La manifestació nocturna del 20S pretén convertir-se en un crit contra la violència, contra la injustícia, un crit a la barbàrie, a la igualtat i al sentit comú.

Publicado en Actualitat, Cultura.