«EMPORTATS», DE LA TRÒCOLA CIRC, ENAMORA A XIQUETES, XIQUETS I MAJORS, A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

Ondara, 09.09.19. La Tròcola Circ va enamorar aquest diumenge 8 de setembre, durant la seua actuació a la Plaça de Bous d’Ondara davant d’un nombrós públic que s’ho va passar d’allò més bé durant l’hora d’actuació d’aquesta companyia de teatre d’Alacant. Una actuació emmarcada en la programació que proposa la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de setembre.

teatre circ ondara (1)

teatre circ ondara (2) teatre circ ondara (3)

Es tracta d’un espectacle per a tots els públics que mescla la música amb l’acrobàcia, els malabars, l’humor i la tendresa. Totes les xiquets i xiquets, així com els pares i mares, van gaudir amb una actuació que es va estrenar durant el 2017 i que ha estat guardonada com a millor espectacle FETEN 2018 i també com a millor espectacle de circ de la Comunitat Valenciana de 2018.

Els protagonistes van ser Andrea Pérez, Jon Sádaba, Guillem Fluixà, José Monreal i Aritz Sardina. Ells 5 van aconseguir que la gent s’imaginara situacions acompanyats per bona música i també per exercicis d’acrobàcia i malabars. Al cap i a la fi, es tractava que no fóra un espectacle indiferent, que passara desapercebut. I ho van aconseguir.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.