LES CLASSES COMENÇARAN A ONDARA AQUEST DILLUNS 9 DE SETEMBRE AMB LA SEGURETAT GARANTIDA PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA

IMG_1733IMG-20190908-WA0003 IMG-20190908-WA0004 IMG-20190908-WA0002

Ondara, 08.09.19. El curs començarà entre obres en el CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, però amb relativa normalitat, demà dilluns 9 de setembre de 2019.

Segons informa l’Ajuntament d’Ondara, l’empresa constructora adjudicatària dels treballs del Pla Edificant garanteix la seguretat de tots els membres de la comunitat educativa, tant a l’aulari d’Infantil Les Marjals com al centre de primària Sanchis Guarner, tal com han comprovat aquest matí de diumenge en la visita d’inspecció de seguretat realitzada als centres, en què s’ha constatat que les classes poden començar amb normalitat en ambdós centres.

En la visita d’aquest matí han participat la direcció del centre; els tècnics; així com l’Alcalde, José Ramiro, la Regidora d’Educació, Mar Chesa, i la Regidora de Personal de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel López; els quals han manifestat que han sigut molts els esforços que s’han fet per part de la constructora i de l’Ajuntament d’Ondara perquè hi haja un inici amb normalitat i en la data prevista.

Tota la documentació tècnica ha sigut remesa a la Inspecció Tècnica Educativa, tal com exigia Conselleria, per a continuar la tramitació pertinent.

Les obres exteriors continuaran en els dos centres durant les pròximes setmanes, sense que això supose un problema per a la seguretat de l’alumnat i professorat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.