OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT, MUSICOTERÀPIA I MENT ACTIVA PER A LA TERCERA EDAT 2019-2020

Les persones interessades a participar es poden inscriure al Centre Social

Ondara, 05.09.19. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, hi ha anunciat que s’impartiran a partir del 14 d’octubre diversos cursos i activitats en grup, dirigits a les persones majors, amb la finalitat de millorar l’estimulació cognitiva, l’activitat física o les habilitats manuals de les persones majors. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia.

En concret, s’ofereix al pavelló municipal el programa de gimnàstica de manteniment, els dilluns i dimecres de 9:30 a 10:30 hores. Al Centre Social s’ofereixen els programes de musicoteràpia, els dimarts a les 17 hores; i el taller de memòria-ment activa, els dimarts i divendres en dos grups; a les 9 hores i 10:15 hores. Aquests programes es desenvolupen des d’octubre fins maig, i són gratuïts per a les persones que formen part de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara. Començaran a impartir-se a partir del 14 d’octubre.

Les persones interessades es poden inscriure en la consergeria del Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.