L’AJUNTAMENT D’ONDARA LLIURA A LA JUNTA LOCAL D’AECC 2.900 EUROS DELS RECAPTATS EN EL SONAFILM

Ondara, 05.09.19. Dissabte passat 31 d’agost es va celebrar el primer festival Sonafilm, Festival de Música de Cine d’Ondara, amb un concert de música de cine a càrrec de la Universal Symphony Orchestra, que va aconseguir el ple total de la Plaça de Bous d’Ondara. El Sonafilm, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, que va ser tot un èxit tant de públic com de crítica, va ser a més un esdeveniment de caràcter solidari, ja que part de la recaptació per la venda de les entrades es va a destinar a l’Associació Espanyola contra el Càncer de la Marina Alta.

donacio aecc sonafilm (1)

Aquest matí, l’Ajuntament d’Ondara ha procedit a realitzar la donació simbòlica de 2.941,48 euros a la Junta Local d’Ondara de l’AECC. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, han fet lliurament d’aquesta donació a la presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, i membres de la junta directiva.

donacio aecc sonafilm (2)

Des de l’AECC s’ha agraït a la Regidoria de Cultura d’Ondara aquest gest solidari i altruista, per haver pensat en aquesta associació per a aquesta causa solidària. La presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha explicat que la recaptació obtinguda per la venda de les entrades que es destina a l’AECC (en aquest cas més de 2.900 euros) servirà per a adquirir una màquina de pressoteràpia, (amb la que es treballen els ganglis limfàtics de persones que han patit càncer de mama). Aquesta màquina donarà servei a persones malaltes de tota la Marina Alta, i estarà ubicada en Garrido Fisioteràpia & Rehabilitació (carrer Lepanto d’Ondara).

Publicado en Actualitat, Cultura.