MAGISTRAL XERRADA DE GINÉS MELÉNDEZ A ONDARA SOBRE EL SEU TREBALL EN LES SELECCIONS DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA DE FUTBOL

POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (1)POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (2)

Ondara, 19.08.19. Dissabte passat 17 d’agost va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la inspiradora xerrada oferida per Ginés Meléndez, màxim responsable de les categories inferiors de la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) durant més d’una dècada. La iniciativa, organitzada per la Regidoria d’Esports d’Ondara i l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, va comptar amb la presència de desenes de xiquets/tes i joves futbolistes, així com d’entrenadors, pertanyents a l’Escola de Futbol d’Ondara i també a escoles de la comarca, els quals van assistir entusiasmats a aquesta xerrada sobre el treball de Ginés Meléndez en les seleccions de la Federació Espanyola de Futbol; una ponència en què els va transmetre la seua experiència en l’àmbit de l’educació i la formació de joves jugadors de futbol, sota el títol “El futbol en els joves. El triomf d’un model de formació”.

POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (5)POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (6)

La conferència de Ginés Meléndez va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell i el Regidor Jaume Femenia, així com del coordinador de l’Escola Municipal de Futbol, Vicent Moncho. Tant l’Alcalde com la responsable d’Esports del municipi han agraït a Ginés Meléndez la seua exposició en aquesta interessant ponència, i han afirmat que era un honor tindre’l a Ondara, sent un ponent que compta amb un ampli currículum en el món del futbol a nivell internacional, especialment dedicat a les categories inferiors de gran nivell.

POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (3)POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (4)

Ginés Meléndez Sotos va ser el màxim responsable de les categories inferiors de la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) durant més d’una dècada, i es va incorporar com a director esportiu de la Federació Armènia a principis de 2019 per a assumir tota la parcel·la esportiva, coordinant tant al combinat nacional com totes les categories inferiors. Ginés Meléndez ha sigut també el màxim responsable de l’Escola Nacional d’Entrenadors, i ha rebut la insígnia d’or i brillants per la seua labor al capdavant de les categories inferiors de la Federació Espanyola de Futbol. Compta amb set campionats i tres subcampionats com a director tècnic en mundials i europeus de categories inferiors.

POST CONFERENCIA GINES MELENDEZ (8)

Publicado en Actualitat, Esports.