PEPE TORMO ENLLUERNA AMB LA SEUA POESIA A LA LLUM DE LA LLUNA, EN UNA ACTIVITAT CELEBRADA AL COSTAT DE LA TORRE DEL RELLOTGE

  poesia lluna (3) poesia lluna (4)

poesia lluna (6)poesia lluna (2)

Ondara, 09.08.19. Ahir dijous 8 d’agost va tindre lloc una nova sessió del cicle “Poesia a la llum de la lluna”, programat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a les nits d’aquest mes d’agost 2019.

Ahir va ser el torn de Pepe Tormo, acompanyat a la guitarra pel mestre Joaquín Boscà. Pepe Tormo va convidar a llegir poesia a Pepe Escolano i Tonica Ferrando. L’acte d’ahir, que va fer gaudir molt al públic assistent, és va celebrar al costat de la Torre del Rellotge, en un magnífic emplaçament de la Plaça Major d’Ondara.

poesia lluna (1)poesia lluna (7)

La pròxima cita de «Poesia a la llum de la lluna» serà el dijous 22 d’agost amb Joan Mestre, al Parc de l’Era, i el dia 29 d’agost, el cicle culminarà al claustre de l’Ajuntament d’Ondara amb Francisco Cejudo, acompanyat a la guitarra per Concha Ballester.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.