EL RESPONSABLE DE CATEGORIES INFERIORS DE LA RFEF I ACTUAL DIRECTOR TÈCNIC DE LA FEDERACIÓ DE FUTBOL D’ARMÈNIA, GINÉS MELÉNDEZ, OFERIRÀ UNA XERRADA PER A INTEGRANTS DE LES ESCOLES DE FUTBOL D’ONDARA I DE LA COMARCA EL 17 D’AGOST

Ondara, 08.08.19. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Vicent Moncho, han presentat hui a la Casa de Cultura la interessant ponència esportiva que impartirà Ginés Meléndez Sotos (actual Director Tècnic de Federació de Futbol d’Armènia) a Ondara el dissabte 17 d’agost; la xerrada titulada: “El futbol en els joves. El triomf d’un model de formació”. En la presentació han estat acompanyats per Ginés Meléndez, que impartirà la xerrada el dissabte 17 d’agost a les 11 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, amb entrada lliure i gratuïta. Segons han anunciat Mar Chesa i Vicent Moncho, la ponència va dirigida als/les integrants de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, tant xiquets com monitors i entrenadors, sent una iniciativa especialment interessant per als xiquets/tes i joves esportistes amants del futbol. La proposta està oberta també als integrants d’escoles de futbol de la comarca.

xerrada futbol

Ginés Meléndez Sotos ha sigut el màxim responsable de les categories inferiors de la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) durant més d’una dècada, i es va incorporar com a director esportiu de la Federació Armènia a principis de 2019 per a assumir tota la parcel·la esportiva, coordinant tant al combinat nacional com totes les categories inferiors. Ginés Meléndez ha sigut també el màxim responsable de l’Escola Nacional d’Entrenadors, i ha rebut la insígnia d’or i brillants per la seua labor al capdavant de les categories inferiors de la Federació Espanyola de Futbol. Compta amb set campionats i tres subcampionats com a director tècnic en mundials i europeus de categories inferiors.

Tant la Regidora d’Esports com el Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol han volgut remarcar la talla del ponent, Ginés Meléndez Sotos, que compta amb un ampli currículum i un impressionant palmarès a la seua esquena en el món del futbol a nivell internacional, especialment dedicat a les categories inferiors de gran nivell, per la qual cosa han animat als joves futbolistes de la comarca a assistir a aquesta xerrada, que serà molt inspiradora; en ella, s’explicarà per exemple, perquè Espanya ha guanyat el Mundial i l’Eurocopa a través del talent dels joves.

Publicado en Actualitat, Esports.