ONDARA IMPULSA UNA NOVA ENQUESTA PERQUÈ LA CIUTADANIA VALORE LES FESTES DE SANT JAUME 2019

*FOTO GASPAR – QUINTÀ 2019*

Sant Jaume Quintades quintos 2019 foto gaspar

Ondara, 07.08.19. Una vegada culminades les Festes Populars de Sant Jaume 2019 (que van concloure dissabte passat 3 d’agost amb les festes a Pamis), des de l’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories de Democràcia Participativa (dirigida per l’Alcalde, José Ramiro) i de Festes i Tradicions (dirigida per Miguel Gomis), es vol conèixer l’opinió i valoració de la ciutadania respecte als festejos populars de Sant Jaume 2019 i saber en quines coses es poden millorar.

Per aquest motiu s’ha elaborat una enquesta que ja es pot contestar on line en l’enllaç següent: https://goo.gl/forms/1O1gqZtYSrRuaMu43 . També es pot realitzar l’enquesta a través d’un bàner específic en la pàgina web de la Veu d’Ondara. Amb aquesta enquesta, des de l’Ajuntament s’espera arreplegar l’opinió ciutadana sobre els actes programats en les festes; les novetats de 2019 i la consolidació de les activitats dutes a terme; així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració en les reunions de la Comissió de Sant Jaume.

En l’enquesta es plantegen preguntes tant sobre la valoració global de les Festes Populars de Sant Jaume 2019; com a valoració específica de les activitats diürnes, vespertines i nocturnes, demanant a l’usuari la seua opinió sobre les activitats que llevaria o que posaria. També hi ha un apartat concret per a valorar les actuacions taurines, i un altre per a les festes de Pamis. En l’enquesta es poden indicar també altres propostes i canvis que es desitgen proposar. A més, hi ha preguntes específiques sobre activitats concretes; el pregó; els actes del dia de Sant Jaume; l’entrada de les quintades; la Nit de Germanor; les partides de pilota de festes; les activitats per a públic infantil; les pistes lliscants; els concerts del Rock&Moll, el taller d’oci saludable, o la Nit de rock.

Sant Jaume Quintades quintos 2019 foto gaspar Sant Jaume Quintades prequintos foto gaspar

*FOTOS GASPAR – DIA DE SANT JAUME * QUINTADES

Sant Jaume Quintades 0308 Sant Jaume Quintades 0264

*FOTOS GASPAR – DIA DE SANT JAUME * QUINTADES

Sant Jaume Quintades 0302Sant Jaume Quintades 0266

*FOTOS GASPAR – DIA DE SANT JAUME * QUINTADES

També sobre el concurs de retalladors; sobre el fet de que els carretons isqueren des de la Residència; sobre l’espectacle de varietats per a majors, i sobre el punt violeta. També sobre serveis com la campanya de reciclatge dirigida a penyes i quintades; la neteja viària i recollida de fem, o la neteja viària post festes.

L’enquesta és anònima i no s’arrepleguen dades de caràcter personal. Les respostes seran tractades per a valorar les opinions per edats i sexe, i els comentaris i propostes seran tinguts en compte per a millorar les Festes Populars de Sant Jaume.

Cal destacar que, una vegada finalitzades les Festes Populars de Sant Jaume 2019, des de la Regidoria de Festes i Tradicions, dirigida per Miguel Gomis, s’ha realitzat una valoració molt positiva de les novetats d’aquesta edició, donada l’alta participació registrada en els diferents esdeveniments, i la bona resposta de la ciutadania en tots els actes programats.

revetla

  revetles (2) revetles (1)

retalladors (2) sant jaume 2019 (6)

prego (2) prego (1)

grand prix carretons

bous unflables (2) bous unflables (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.