IGUALTAT IMPULSA PUNTS VIOLETA I ACOMPANYAMENT PER A LES FESTES DE SANT JAUME D’ONDARA 2019

reunio punt violeta (1)

Ondara, 17.07.19. La Comissió d’Igualtat i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va organitzar ahir la reunió informativa prèvia per a les persones interessades a participar com a voluntàries en els “punts violeta” que s’instal·laran durant les Festes Populars de Sant Jaume (que Ondara celebra del 19 al 27 de juliol). Raquel Mengual ha destacat que ja hi ha un grup de persones voluntàries per a portar avant aquesta tasca; algunes que ja estaven l’any passat, i altres noves; la majoria d’elles, dones joves compromeses i disposades a garantir unes festes lliures d’agressions a Ondara. A totes elles, els ha agraït la seua participació.

reunio punt violeta (2)

Raquel Mengual ha destacat que durant les festes es durà a terme una campanya contra les agressions sexistes amb l’objectiu de prevenir i sensibilitzar a la ciutadania. S’instal·laran “Punts Violeta”. El punt fix estarà al Moll del Prado durant els concerts del Rock&Moll; i els punts mòbils es faran visibles per mitjà d’una motxilla blanca amb un punt violeta. Enguany es posarà en marxa, com a novetat, “l’acompanyament” per a aquelles dones que vullguen arribar a casa acompanyades. Quan alguna dona necessite ser acompanyada, pot dirigir-se directament a les persones voluntàries que porten la motxilla durant les festes, que realitzaran el servei directament o bé avisaran al grup de voluntaris requerint la presència de més persones per a realitzar l’acompanyament.

A més, es repartiran ventalls de color violeta amb missatges pel foment de la igualtat i en contra de la violència masclista, i es durà a terme una campanya en els tovallons dels bars, i el repartiment de fullets.

reunio punt violeta (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.