COMUNICAT AGRAÏMENT DE LA COMISSIÓ SOLEDAT 2019

Foto Laura Mestre

Foto Laura Mestre

Els festers/es, Damos/es i Damets/es i festers d’honor, volen agrair la participació del poble en tots els actes de festes en honor a la nostra patrona així com demanar disculpes si alguna cosa no ha estat a la altura que estes festes es mereixen.

Agrair i felicitar, com no, al batle, als regidors, a les conserges de la casa de cultura (en particular a Marisol i Valeria, per la seua gran ajuda) i en especial als treballadors de la neteja, a la policia local i a protecció civil, que han fet un treball per a «llevarse el sombrero».

Volem donar les gràcies també a la Unió Musical d’Ondara, a la xaranga l’atril, a Ondarattack i a d’Ondara colla de dolçaina i tabal, per la seua professionalitat al omplir de música i festa els carrers.

No podem acabar sense reconèixer a Don Vicent «retor del poble» i a l’associació en funcions de la Verge de la Soledat, per la faena que han fet per a que estes festes de la Soledat 2019 hagen sigut una realitat.

Esperen que tot el poble haja disfrutat de tots els events.

VISCA LA MARE DE DEU DE LA SOLEDAT

Publicado en Actualitat, Associacions.