LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ESTRENA UN ARTÍSTIC MURAL QUE EMBELLEIX EL SEU CLAUSTRE INTERIOR

Ondara, 12.07.19. Les parets del claustre interior de la Casa de Cultura d’Ondara llueixen una nova imatge, que ha dotat de color i de missatge a aquests murs, en els que ara es pot llegir “Som cultura!”, “Amb tu fem Ondara”, “Un poble viu!”, “Serem llavors”.

mural (1)

Són moltes les persones que cada dia acudeixen a la Casa de Cultura d’Ondara; una de les dependències municipals que més vida tenen i més activitats acull al llarg de tot l’any, que ara veu condicionada i completament renovada la seua àrea interior d’una forma creativa, acolorida, alegre i optimista; com ha recalcat la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, la qual ha agraït als artistes locals Hugo Giner (creador del disseny) i Ricardo Sapena «Rotxa» (de Larouch Art de carrer), els quals han dut endavant aquest projecte. Raquel Mengual ha ressaltat la trajectòria i talent d’ambdós artistes d’Ondara, reafirmant la intenció i interès de l’Ajuntament de donar rellevància als artistes locals.

casa cultura mural (2) casa cultura mural (3)

Els treballs, realitzats en les darreres setmanes, han permès condicionar el claustre de la Casa de Cultura, plasmant una autèntica obra d’art, que podrà ser apreciada per la ciutadania des d’ara.

Abans i després:

mural abans i despres (4) mural abans i despres (5)

mural abans i despres (2) mural abans i despres (3)

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.