LA CHJ NETEJARÀ LA PROPERA SETMANA EL LLIT DEL GIRONA AL SEU PAS PER ONDARA

En els últims dies, la CHJ ha procedit a la neteja de l’Alberca a l’altura dels depòsits de la potabilitzadora

Ondara, 11.07.19. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha informat que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha notificat a l’Ajuntament d’Ondara que la setmana que ve (segona quinzena de juliol) es realitzaran les labors de neteja del llit del riu Girona al seu pas pel terme municipal d’Ondara; concretament des del pont de l’autopista AP7 – Bassa Santonja fins al pont d’El Verger. La dita neteja es realitzarà a instància i requeriment de l’Ajuntament d’Ondara, per a netejar el llit de canyes i residus, i prevenir així possibles problemes en cas de pluges torrencials.

Pere Picornell ha indicat, no obstant això, que l’Ajuntament d’Ondara també té previst realitzar actuacions pròpies, costejades pel consistori, en altres punts problemàtics del terme municipal, amb l’autorització prèvia de la CHJ.

D’altra banda, des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha informat que recentment, la CHJ ha dut a terme labors de neteja del barranc de l’Alberca, a l’altura dels depòsits de la potabilitzadora, a reclamació de l’Ajuntament d’Ondara i de l’empresa concessionària de l’aigua, “Aguas de València”.

davdav

sdrdav

Publicado en Actualitat, Ajuntament.