ONDARA VA CONCLOURE AHIR LES FESTES DE LA SOLEDAT 2019 AMB LA MULTITUDINÀRIA PROCESSÓ EN HONOR A LA PATRONA

Ondara, 09.07.19. Ahir dilluns 8 de juliol van concloure les Festes Patronals d’Ondara en honor a la Mare de Déu de la Soledat 2019. Uns festejos que han comptat amb la participació de milers d’ondarencs, i la culminació dels quals va arribar el dilluns, dia de la patrona d’Ondara, amb la processó en honor la Mare de Déu de la Soledat.

processo foto gaspar (3)

* FOTOS GASPAR * 

El diumenge va tindre lloc la tradicional ofrena de flors a la Santíssima Mare de Déu de la Soledat al recinte del Prado. La devoció a la Mare de Déu va quedar de manifest un any més, en el que el poble d’Ondara es va bolcar amb aquest acte tan arrelat, i en el que centenars de persones de totes les edats van lliurar un ram de flors a la Mare de Déu de la Soledat, la imatge de la qual es va traslladar fins al Prado per a aquesta ofrena. La nit va comptar amb una gran participació de veïns en aquest acte tan emblemàtic i entranyable. Després de l’ofrena, va haver-hi sopar popular al recinte del Prado, i després va actuar Capital 90.

* FOTOS GASPAR * 

ofrena fotos gaspar (1)ofrena fotos gaspar (2)

* FOTOS GASPAR * 

missa fotos gaspar (1)missa fotos gaspar (2)

* FOTOS GASPAR * 

missa fotos gaspar (3)

Ahir dilluns 8 de juliol, dia de la Soledat, al matí, va destacar la solemne missa en honor a la Mare de Déu de la Soledat en l’Església Parroquial de Santa Anna, que va estar cantada pel “Coro-Capella Santíssima Mare de Déu de la Soledat”. Al migdia, va haver-hi un espectacular bombardeig aeri i posterior vi d’honor. Ja a la nit, centenars de persones van acompanyar la Mare de Déu de la Soledat en el seu recorregut pel centre del poble, en la multitudinària processó que va estar magníficament acompanyada per la colla de dolçaines i tabals d’Ondara, la xaranga l’Atril i la Unió Musical d’Ondara. En arribar la imatge de la patrona a plaça del Convent, es van disparar focs artificials en el seu honor. Després de l’entrada de la imatge en el Convent, es va donar a conèixer el nom dels Festers de la Soledat 2020. El punt final a les festes ho va posar l’espectacular castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer-Ricasa des de la Ronda Generalitat.

processo foto gaspar (1) processo foto gaspar (2)

* FOTOS GASPAR * 

Els actes del dia de la Patrona van contar amb la participació de membres de la Corporació Municipal, entre ells, de l’Alcalde, José Ramiro. El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha donat l’enhorabona a la Comissió Soledat 2019 pel seu esforç a l’hora d’organitzar els festejos. També ha agraït la labor de Policia Local i Protecció Civil en el bon desenvolupament de les festes, i a la brigada i empresa de neteja SINMA per la faena i coordinació feta. Els veïns d’Ondara esperen ara amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume, que se celebraran del 19 al 27 de juliol.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.