COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – MUNTATGE DE GARITOS SANT JAUME 2019

Ondara, 09.07.19. Des de la Policia Local d’Ondara, amb motiu de la proximitat de les Festes Populars de Sant Jaume (que se celebren del 19 al 27 de juliol 2019) i amb la intenció de millorar la fluïdesa del trànsit, s’informa que està previst començar el proper dilluns 15 de juliol amb el muntatge de garitos de forma escalonada.

Així, estarà prohibit l’estacionament de dilluns 15/07 fins dimecres 17/07 a partir de les 15:00 hores als carrers i espais on es munten els garitos d’acord amb la següent distribució:

Dilluns 15 juliol: Pintor Segrelles i Carlos Arniches

Dimarts 16 juliol: General Bosch, V.A.Estellés i Dr.Barraquer

Dimecres 17 juliol: Ronda de la Generalitat

Es recorda que, degut a la presència de vehicles pesats efectuant operacions de descàrrega, es prega s’extreme la precaució en la circulació per evitar cap incident de trànsit. A més a més, s’aconsella utilitzar itineraris alternatius que eviten circular per les zones de muntatge i, cas de no ser possible, caldrà ser pacients mentre es realitzen les esmentades operacions de descàrrega.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.