COMENÇA EL I CAMPUS DE PILOTA D’ONDARA AMB GRAN SATISFACCIÓ DELS PARTICIPANTS

 campus pilota ondara (3)

Ondara, 09.07.19. El I Campus de Pilota Valenciana d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, va arrancar ahir al Trinquet Municipal d’Ondara, amb una gran satisfacció per part dels participants. Un total de 15 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys s’han inscrit al campus, i durant aquesta setmana (del 8 al 12 de juliol) entrenaran i realitzaran activitats diferents de les que realitzen habitualment a l’escola de pilota. La majoria d’ells/elles ja pertanyen a escoles de pilota de la comarca, encara que també hi ha alguns per als que aquest campus és la seua primera presa de contacte amb l’esport autòcton.

campus pilota ondara (8)campus pilota ondara (5)

El Campus de Pilota d’Ondara compta com a entrenadors amb Néstor Portes i Juanma Garrido, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, i Basilio Sánchez, de l’Escola Municipal Beniarbeig-El Verger.

Durant aquests cinc dies, el lloc d’entrenament serà el Trinquet Municipal d’Ondara, però també es realitzaran activitats a la Piscina Municipal i al Poliesportiu Vicent Zaragoza.

A més dels entrenaments i jocs, rebran la visita de jugadors professionals. Ahir dilluns van rebre la visita de Puchol II, amb qui van compartir experiències, van jugar amb ell, i al que van poder realitzar preguntes; a més, es va sortejar entre els integrants del campus la seua camiseta oficial. Hui dimarts està prevista la visita de Brisca, i el dimecres, de Fanny.

campus pilota ondara (4)  campus pilota ondara (6)

campus pilota ondara (2)campus pilota ondara (7)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va visitar ahir el Campus, i va destacar l’aposta de l’Ajuntament d’Ondara pel foment de la pilota valenciana, amb iniciatives com aquesta, que havia sigut una reivindicació de les famílies, esperant que siga la primera edició d’un campus amb continuïtat en anys vinents.

campus pilota ondara (1)

Publicado en Actualitat, Esports.