PARTIDES PROFESSIONALS D’ESCALA I CORDA AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA AQUEST MES DE JULIOL 2019

Ondara, 05.07.19. Dins de les diverses activitats que duu a terme l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de promocionar la pilota valenciana, aquest estiu es van a celebrar, per tercer any consecutiu al Trinquet Municipal d’Ondara, diverses partides amb jugadors d’elit. El Trinquet Municipal d’Ondara acollirà la celebració de partides professionals d’escala i corda els dissabtes 13 i 20 de juliol, i el divendres 26 de juliol (la partida de festes de Sant Jaume), com han donat a conèixer l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa.

L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal durant la temporada estival, sent aquesta infraestructura esportiva una instal·lació idònia per a jugar durant les vesprades d’estiu. Totes les partides es jugaran a les 18:30 hores.

Les partides d’escala i corda amb professionals contaran el dissabte 13 de juliol amb el Trofeu Diputació d’Alacant entre Francés i Pere contra Pablo i Félix. El dissabte 20 de de juliol la partida de les 18:30 hores enfrontarà a Marc i Salva contra Giner, Jesús i Conillet. En les Festes Populars de Sant Jaume, la partida de Festes amb entrada gratuïta serà el divendres 26 de juliol, després de la final del torneig local de festes de Sant Jaume, i s’oferirà la partida entre De la Vega i Santi contra José Salvador i Javi.

partides trinquet estiu

Publicado en Actualitat, Esports.