LA STARTUP ‘TIMPERS’, GUANYADORA DE LA TERCERA EDICIÓ DEL CONCURS D’INNOVACIÓ WONDERFUL, CONVOCAT PER PORTAL DE LA MARINA I L’AJUNTAMENT D’ONDARA

premio wonderful

Ondara, 12.06.19. L’Alcalde d’Ondara en funcions, José Ramiro Pastor, i el gerent del Centre Comercial Portal de la Marina, Carlos Fita, han entregat hui el premi del concurs d’innovació ‘Wonderful’ a la startup ‘TIMPERS’, que ha creat un negoci amb un producte innovador, com ho són les seues sabatilles dissenyades per cecs, que es desmarquen a més per utilitzar el tacte com a vehicle per a dissenyar-les i sentir-les, oferint un resultat molt atractiu.

Gràcies a l’impuls del Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de «LAR España», en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, ha permès desenvolupar amb èxit la tercera edició d’aquest projecte, que persegueix recolzar i impulsar la innovació com a principi essencial de l’emprenedoria i el desenvolupament de les empreses de la regió. Wonderful s’ha portat endavant simultàniament en les províncies de Madrid, Toledo, Albacete, Alacant, Barcelona, Lleó, Lugo, Pontevedra, Bizkaia i València. En totes elles, selecciona un Projecte guanyador d’àmbit regional i a més convoca altres dues categories d’àmbit nacional i relacionades amb el retail.

En aquesta ocasió, la startup guanyadora en la seu impulsada per Portal de la Marina i l’Ajuntament d’Ondara ha sigut ‘Timpers’, que ofereix un producte innovador, com ho són les seues sabatilles dissenyades per cecs, amb el tacte com a vehicle per a dissenyar-les i sentir-les. Destaquen pel contrast de materials, textures i colors i, a pesar d’estar dissenyades per cecs, són sabatilles per a tot el món, ja que, a més d’un disseny innovador, aposten per la comoditat, l’atractiu i l’elegància, amb elements com els distints materials, que t’evoquen coses o llocs o la seua pròpia marca en sistema Braille, brodada en les sabatilles, les fan úniques i especials.

El concurs ‘Wonderful’ ofereix als guanyadors distints premis enfocats a recolzar-los en el desenvolupament dels seus respectius projectes. Aquests es componen de 500 euros en metàl·lic, una tablet, accés al programa “startup with IBM” -valorat en 12.000$ anuals- i al Wonderful LAB, que garanteix el suport tècnic per a l’adequat desenvolupament de les empreses guanyadores, amb possibilitats de mentoring, acceleració i inversió de vehicles especialitzats en startups, com el de Indra Ventures o el de Banco Sabadell.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.