LA DOCTORA ANNA LLUCH REIVINDICA A ONDARA QUE CÀNCER NO ÉS IGUAL A MORT

xerrada ana lluch (5)

La catedràtica de medicina per la Universitat de València i Cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València afirma que s’ha avançat molt en investigació i que cal ser positius amb el tema del càncer

Ondara, 13.06.19. La Doctora Anna Lluch va realitzar ahir dimecres 12 de juny una xerrada a Ondara sobre el càncer de mama, convidada per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola contra el Càncer, organitzadora de l’acte amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara. La seua trajectòria és molt exitosa i, sobretot, ha demostrat que el càncer es pot curar en un percentatge alt com, per exemple, en el 80% dels casos en el cas del càncer de mama, la seua especialitat. De fet, ella coordina una línia d’investigació sobre aquest tipus de càncer a través de l’INCLIVA, institut que pertany a la Universitat de València i a l’Hospital Clínic de València.

xerrada ana lluch (1)xerrada ana lluch (2)

La xerrada es va realitzar a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, amb una gran assistència de públic. La doctora Anna Lluch va incidir en la importància de la prevenció i va destacar que a la Comunitat Valenciana existeixen programes perquè les persones puguen fer-se proves per a descartar qualsevol problema. També va afirmar que és molt important pensar que el càncer es pot curar i que s’estan realitzant molts avanços en investigació.

xerrada ana lluch (3)xerrada ana lluch (4)

Ella va voler agrair la invitació perquè vinguera a Ondara, un poble «molt vinculat a la meua persona perquè he tractat a moltes persones d’ací». En la xerrada també va estar present José Ramiro, Alcalde en funcions d’Ondara, qui va voler destacar la presència d’una persona com la doctora Anna Lluch ja que «ha fet i fa moltíssim per acabar amb una malaltia com és el càncer».

Publicado en Actualitat, Associacions.