CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA TEMPORADA 2018-2019

image1

 

Ondara, 12.06.19. El passat dilluns 10 de juny va ser la Cloenda de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, on van participar 120 gimnastes, 20 gimnastes individuals, 10 duos, 6 trios, 5 conjunts i 4 grups d’exhibició, de diferents nivells; des de la Lliga Comarcal, la Lliga Provincial d’Interclub a Trofeu Federació.

Al llarg de la temporada, els resultats d’Ondara en la Lliga Comarcal han sigut de 28 podis, en els Minijocs un segon i tercer lloc, en la Lliga Interclub 2 podis i en Trofeu Federació un subcampionat provincial i un tercer lloc autonòmic.

Darrere d’aquests resultats hi ha molt esforç per part de les famílies, equip tècnic i gimnastes.

L’ÚNICA COSA IMPOSSIBLE ÉS AQUELLA QUE NO INTENTES”

 

image2

 

Publicado en Actualitat, Esports.