COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – FESTES DEL CRIST ONDARA – DEL 13 AL 16 JUNY 2019

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Barri del Crist d’Ondara 2019, estarà prohibit l’estacionament als carrers segons programació: C/ Josep Iturbi, Dr Albalat, Plaça 9 d’octubre, i Menéndez Pidal (tram de Dolors fins Pizarro), Santa Anna, Avda. L’Oest , Goya, Roser, Trinitat i Sant Joan de Deu.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

RESTRICCIÓ ÚS DEL GUAL

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Crist d’Ondara del 13 al 16 de juny 2019, l’entrada i eixida de vehicles del garatge quedarà restringida durant els diferents actes que es celebrem en aquest carrer.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.