AHIR ES VA CELEBRAR A ONDARA LA REUNIÓ DE TREBALL DELS RESPONSABLES D’EMERGÈNCIES DEL BAIX GIRONA

Ondara, 13.06.19. Ahir dimecres 12 de juny es va celebrar a la Central de la Policia Local d’Ondara una nova reunió de treball dels responsables d’emergències dels municipis del baix Girona (Els Poblets, El Verger, Beniarbeig, Benidoleig i Ondara).

reunion responsables baix girona

En aquesta sessió es va abordar la necessitat d’actualitzar els plans municipals d’actuació, i de posar en marxa un protocol d’actuació conjunt, en el que es contemple el paper de cada municipi en cadascuna de les fases de l’emergència, així com la utilització d’un canal comú per a l’intercanvi d’informació i necessitats en l’emergència. També es crearà una subcomissió de treball per a estudiar els recursos necessaris en cas urgent d’evacuació, tall de vies, senyalització ràpida de camins, etc. de les zones inundables en cada població.

A més, es va parlar del protocol en cas de fuga de gas ciutat, tant en la via publica com en immobles, on el responsable del Parc Comarcal de Bombers va indicar les pautes que s’han de seguir.

Els Caps de Policia Local dels Poblets, El Verger, Beniarbeig, Benidoleig i Ondara, i els caps de Protecció civil d’aquestes poblacions, han quedat convocats per a una pròxima reunió a finals de l’estiu, on es posarà en comú el treball encomanat a cada població, i l’exposició dels treballs als Alcaldes dels dits municipis.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.