EL PÚBLIC INFANTIL DESCOBREIX UN MÓN DE FANTASIA EN “AKÄSHIA, EL VIATGE DE LA LLUM” A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

 

Ondara, 10.06.19. Dins de la programació que proposa la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de juny, el públic infantil i familiar va gaudir ahir diumenge a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara de l’obra musical de grans titelles i actors amb llum negra, amb un centenar d’elements escenogràfics: “Akäshia, el viatge de la llum”.

AKÄSHIA Foto AKÄSHIA 2

El públic va eixir molt satisfet d’aquest espectacle musical de titelles i actors en llum negra que incloïa moltes sorpreses; una escenificació que combinava l’emoció i la diversió, a càrrec de la companyia “El cau de l’unicorn”.

Akäshia, el viatge de la llum: L’obra que us presentem és un cant a la vida… (reflectit mitjançant l’evolució de la seva protagonista al llarg dels anys – Des de el seu naixement fins a la seva vellesa … dita evolució es interpretada per 7 titelles diferents que mostren el pas del temps…) …També es un cant d’amor pels llibres, a l’amistat, i a la satisfacció d’adquirir coneixements… Tot això ben embolcallat de màgia, cançons, llum, sorpreses constants… Conjugant harmònicament l’emoció i la diversió…

L’obra ha estat creada amb tota l’ il·lusió per un equip de professionals que no hem defugit dels esforços –de tota mena- per intentar oferir el millor de nosaltres mateixos… Tota la nostra potencialitat… Pensant sempre en la mena d’espectacle que ens hauria agradat veure quan érem infants… però tenint en compte també als adults que els acompanyen, tot convidant-los a tornar a l’ infantesa… i a deixar-se sorprendre!

Pensada per infants de 5 a 105 anys”

IMG-20190610-WA0004IMG-20190610-WA0002 IMG-20190610-WA0005 FOTO AKÄSHIA 3

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.