ONDARA ACOLLIRÀ EL 31 D’AGOST “SONAFILM”, EL PRIMER FESTIVAL DE MÚSICA DE CINE D’ONDARA

 SONAFILM CARTELL VERTICAL (1)

La Universal Symphony Orchestra oferirà un espectacular concert amb la millor música de John Williams & Hans Zimmer

Ondara, 07.06.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat que el dissabte 31 d’agost a les 23 hores se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara el primer festival de música de cine d’Ondara, Sonafilm, amb un impressionant concert a càrrec de la Universal Symphony Orchestra. L’esdeveniment comptarà amb la interpretació de més de 60 músics, amb la millor música de John Williams & Hans Zimmer en concert.

Seran més de 2 hores de concert (amb música de reconegudes pel·lícules de cine: La Roca, Jurassic Park, Pearl Harbor, Indiana Jones, El Caballero Oscuro Renace, Star Wars, Gladiator, La Lista de Schindler, Piratas del Caribe, Memorias de una Geisha, El Hombre de Acero, Superman March), amb una espectacular posada en escena, amb sorprenent animació.

Cal destacar que part de la recaptació per la venda de les entrades anirà destinada a benefici de l’AECC Comarcal de la Marina Alta.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, AECC, Aljub Music, Wattussi Branding & Events, Gräfic Hugoginer.com, Ocean Medio.

Les entrades, al preu de 15 euros grada, 20 euros arena, es poden adquirir on line (les entrades no són numerades). També es podran adquirir en la Casa de Cultura d’Ondara i en l’Associació Espanyola Contra el Càncer comarcal.

Més informació de l’esdeveniment i venda d’entrades en:

www.sonafilm.com

Publicado en Actualitat, Cultura.