CONCLOU A ONDARA EL TALLER D’OCUPACIÓ PER A JOVES “T’AVALEM” QUE DURANT UN ANY HA ADEQUAT LA PLAÇA DE BOUS

Aquest programa mixt d’ocupació ha permès a 10 joves desempleats menors de 30 anys treballar i formar-se

t avalem (2) t avalem (4)

Ondara, 07.06.19. Hui ha tingut lloc a Ondara l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del Taller d’Ocupació “T’avalem”, dirigit a joves de 16 a 30 anys, que ha tingut una duració de 12 mesos. La Regidora de Personal de l’Ajuntament d’Ondara en funcions, Raquel López, ha lliurat els diplomes acreditatius en un acte de cloenda que s’ha celebrat a la Casa de Cultura d’Ondara, que ha comptat amb la presència de Samuel Sánchez, tècnic de Formació del LABORA-Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Prèviament, s’ha efectuat una visita als treballs que han realitzat durant tot un any per a millorar i adequar la Plaça de Bous d’Ondara.

t avalem (1) t avalem (6)

Els deu joves menors de 30 anys (que van ser seleccionats pel SERVEF) i dos docents van ser contractats gràcies a la subvenció de 199.830 euros concedida a l’Ajuntament d’Ondara pel LABORA-Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a la realització d’aquest Taller d’Ocupació emmarcat en el programa “T’avalem”, en les especialitats de “fàbriques d’obra” i “operacions auxiliars d’obra de fàbriques i cobertes”. La tramitació de la subvenció “T’avalem” va ser gestionada per la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica, dirigida per l’Alcalde en funcions, José Ramiro, a través de l’oficina ADL-Afic d’Ondara.

L’objecte de l’actuació del projecte realitzat a Ondara ha sigut l’adequació de la Plaça de Bous d’Ondara (reposició d’abeurador i burladers, condicionament de corrals, i neteja de la façana, entre altres millores).

t avalem (3)  t avalem (5)

Per mitjà d’aquest taller, els seus integrants han rebut formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats de fàbriques d’obra i operacions auxiliars d’obra de fàbriques i coberta. Les persones participants en el taller han tingut durant 1 any un contracte de formació i un salari. El projecte “T’avalem” s’ha desenvolupat a Ondara en 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, que també ha estat dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

En la cloenda, la Regidora de Personal en funcions, Raquel López, ha donat l’enhorabona als participants en el taller pel seu treball i aprofitament enguany, assegurant que poden sentir-se orgullosos per haver contribuït a rehabilitar un edifici històric.

Més fotos cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2440245475995546

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.