IMPROBANDO I LA MASSMA PRESENTEN TEATRE D’IMPROVISACIÓ EL 15 DE JUNY A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

CARTELL TEATRE IMPROBANDO

 

*Comunicat MASSMA – Mancomunitat de Serveis Socials Marina Alta *

El dissabte 15 de juny a les 20:30 hores en l’Auditori Municipal d’Ondara, tindrà lloc un espectacle d’improvisació, modalitat del teatre espontani, apte per a tots els públics i amb entrada lliure.

Aquesta activitat ha sigut organitzada pel grup de teatre Improbando i per la MASSMA (Mancomunitat Serveis Socials Marina Alta) dins d’un conjunt d’activitats que tracten de sensibilitzar a la societat dels diferents models familiars.

El grup, integrat per 12 adolescents d’entre 13 i 17 anys, està dirigit per Sonia González, de la Companyia ESEOESE Teatre. Cal destacar que per a molts d’aquest joves actors serà la primera vegada que es pugen a un escenari.

D’altra banda, com a espectadors, serà una oportunitat única poder participar en un espectacle d’aquest tipus, ja que en aquesta modalitat teatral no hi ha res assajat, no hi ha un guió establert, sinó que tot es crea en escena partint d’un estímul: el públic. Per tant els espectadors participaran de manera activa, decidint la temàtica de l’espectacle. En aquest cas els títols que hauran d’escriure estaran relacionats amb escenes, moments i situacions que giren entorn de la FAMÍLIA. En paraules de Sonia González “la improvisació és una ferramenta molt poderosa i eficaç per a donar llum a situacions i relacions que es donen en el si familiar”, a més a més permet un “adonar-se” i d’aquesta manera l’espectador pot “donar-li orella a l’adolescent” des d’un punt de vista diferent.

Per tot açò Improbando teatro i la MASSMA vos convidem i animen a participar d’aquesta experiència tan enriquidora.

*Comunicat MASSMA – Mancomunitat de Serveis Socials Marina Alta *

 

Publicado en Actualitat, Associacions.