EL BARRI DEL CRIST D’ONDARA CELEBRA LES SEUES FESTES 2019 DEL 13 AL 16 DE JUNY

portada festes crist 2019

L’Associació del Crist és l’encarregada d’organitzar els festejos enguany 2019, que comptaran amb actes religiosos, processons, actuacions musicals i “sopars populars”

Ondara, 05.06.19. El Barri del Crist d’Ondara celebrarà del 13 al 16 de juny les seues tradicionals festes, que enguany 2019, al no haver-hi Festers, estan organitzades per l’Associació del Crist, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara. La responsable del departament en funcions, Mª Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Santíssim Crist de l’Agonia que hagen fet possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2019; un esdeveniment que anuncia l’arribada de l’estiu i suposa l’inici del calendari festiu a Ondara (sent les Festes de la Soledat del 5 al 8 de juliol, i les Festes Populars de Sant Jaume del 19 al 27 de juliol).

Les festes del Barri del Crist 2019 comptaran amb els tradicionals actes religiosos, processons, així com actuacions musicals i “sopars populars”. Els festejos arrancaran el dijous 13 de juny a la nit amb el concert de la Banda Infantil i Juvenil de la UMO, i a continuació, el concert de la Unió Musical d’Ondara i la Colla de Dolçaines i Tabals, al Parc de l’Era. El divendres 14 de juny a la vesprada serà la missa a l’Ermita del Crist i benedicció del pa. A la nit, es podrà gaudir del concert en directe de La Rendición i Tòxic a la plaça del Centre Social. El dissabte 15 de juny a les 19:30 hores serà la tradicional Ofrena amenitzada per la Colla de Dolçaines i Tabals i posterior llançaments de focs artificials. A les 22 hores hi haurà sopars populars, i a les 23:30 hores, després dels sopars populars als carrers, tindrà lloc l’actuació de Mariachis Tololoche. En acabar, actuació en directe del trio La Guarida. La missa i la processó del diumenge 16 de juny posaran el contrapunt religiós als actes més lúdics, que inclouran també una partida d’escala i corda professional al trinquet municipal el diumenge a la vesprada, a benefici de la Residència.

La Regidora de Festes i Tradicions en funcions d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Crist la seua implicació i el seu esforç durant tot l’any i ha recalcat el suport de l’Ajuntament a aquests festejos.

af_llibre_crist_01af_llibre_crist_02

af_llibre_crist_04 af_llibre_crist_03

llibre_cris 2019t

PROGRAMA FESTES DEL CRIST ONDARA 2019

DIJOUS 13 JUNY

20:00 h. Concert de la Banda Infantil i Juvenil de la U.M.O. i a continuació

Concert de la Unió Musical d’Ondara i D’Ondara Colla de dolçaines i tabals, al Parc de L’era. L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST oferirà cadires per a tots els assistents i al finalitzar el concert tindrem coca Maria i mistela, Gentilesa de Bodegas Leopoldo.

DIVENDRES 14 JUNY

12:00 h. Vol general de campanes, des de la parròquia de Santa Ana i des de l’Ermita del Crist anunciant el començament de les festes en honor al Santíssim Crist de l’Agonia.

20:00 h. Missa a l’Ermita del Crist en sufragi dels festers i festeres difunts,

durant la celebració es procedirà a la Benedicció del PA. (No hi haurà repartició del PA pel poble, només en la Capella al finalitzar la Missa).

23:00 h. Concert en directe de LA RENDICIÓN + TOXIC en la plaça del Centre Social. Gentilesa de Bar Centre Social.

DISSABTE 15 DE JUNY

19:30 h. Ofrena de flors en honor al Santíssim Crist de l’agonia al PARC DE L´ERA, amenitzada per D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals en acabar l’ofrena, llançament de focs d’artifici i posteriorment trasllat del Santíssim Crist a l’església de Santa Ana acompanyats per D’Ondara Colla de dolçaines i tabals.

22:00 h. Sopars populars, (cadires i taules a càrrec de cadascú).

23:30 h. Actuació en el Parc de l´Era de MARIACHIS TOLOLOCHE. En acabar els mariachis, en directe TRIO LA GUARIDA, amb la col·laboració de Espectáculos Maxim Sound.*ATENCIÓ: les cadires que hi hauran per a la ofrena no es podran agafar, es quedaran per a la actuació musical.

DIUMENGE 16 DE JUNY

12:15 h. Solemne Missa cantada pel Cor Parroquial en l’església de

Santa Ana en honor al Santíssim Crist de l’agonia. En acabar la missa L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST, obsequiarà a la residencia Mare de Déu de la Soledat amb un dinar pels seus interns.

17:30 h. Gran partida de Professionals d’escala i Corda al Trinquet d’Ondara. Donatiu de 7 € a benefici de la Residencia Mare de Déu de la Soledat.

21:00 h. Solemne processó en honor al Santíssim Crist de L’agonia,

començarà en l’església de Santa Ana fins l’Ermita del Crist, obrirà la processó la D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals i tancarà la Unió

Musical d’Ondara. En arribar la Imatge a la Capella, se li rendiran honors. A continuació, nomenament de la Comissió 2020.

NOTA: L’ASSOCIACIÓ DEL CRIST es reserva el dret de modificar qualsevol acte sense previ avis, i no es fa responsable de cap imprudència o males actuacions de la gent assistent.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.