L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIONA PROVINCIAL D’ESCALA I CORDA DELS JECV EN LES CATEGORIES BENJAMÍ I ALEVÍ

Ondara va aconseguir també el bronze en les categories infantil i cadet

Ondara, 29.05.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar divendres passat 24 i dissabte 25 de maig en la fase final provincial d’Escala i corda dels XXXVII JECV que es va celebrar finalment al trinquet d’Orba (a pesar d’estar programada a Ondara, la pluja va motivar que s’hagueren de disputar les partides en un trinquet cobert). Ondara havia aconseguit classificar quatre equips, en 4 categories de joc, i va aconseguir trofeu en totes elles: l’escola d’Ondara es va alçar amb l’or en benjamí i aleví; i amb el bronze en infantil i cadet.

podium aleví. JECV E I C ALACANT 2019 podium benjami. JECV E I C Alacant 2019

PODIUM CADET. JECV ESCALA I CORDA ALACANT 2019PODIUM INFANTIL. JECV E I C ALACANT 2019

En benjamí, l’equip d’Ondara (integrat per Dani Serra, Izan García i Joan Garrido) es va imposar a l’equip de Beniarbeig-ElVerger en la final absoluta, aconseguint ser campió provincial.

benjamins or

En categoria aleví, l’equip d’Ondara (integrat per Arnau Mas, Andreu Mullor i José Mengual) es va imposar a Sella-Relleu en la final absoluta, aconseguint l’or en escala i corda.

alevins or (1)

En infantil, Ondara va aconseguir el tercer lloc provincial. L’equip ondarenc va estar integrat per Gorka Arbona, Quico Roselló, Àlex Serra, i Mateu Guitart.

infantils bronze

En categoria cadet, l’equip d’Ondara (Andreu Mas, Felipe Solano i Adrián Duro) va guanyar la final per la tercera plaça enfront de Petrer, aconseguint la copa de bronze.

cadets bronze

L’Alcalde en funcions d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports en funcions d’Ondara, Mar Chesa, han felicitat als pilotaris de l’escola d’Ondara pel seu esforç i resultats, així com als entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. Els dos equips que han aconseguit l’or (benjamí i aleví) jugaran la fase final absoluta autonòmica d’escala i corda aquest pròxim cap de setmana, 1 i 2 de juny, en Onda (Castelló).

El Podi de les diferents categories queda de la següent manera:

Categoria benjamí:

1er – Ondara

2n- Beniarbeig-El Verger A

3er- Sella-Relleu

4t- Finestrat

Categoria Aleví

1er – Ondara

2n – Sella-Relleu

3er – Orba

4t – Finestrat

Categoria Infantil

1er – Beniarbeig-El Verger

2n – Petrer

3er – Ondara

4t – Finestrat

Categoria Cadet

1er –Beniarbeig-El Verger A

2n –El Campello

3er – Ondara

4t – Petrer

Categoria juvenil

1er – Petrer

2n – Orba

Publicado en Actualitat, Esports.