LA TORRE DEL RELLOTGE D’ONDARA ESTRENA PANELLS EXPLICATIUS

Paneles

En la visita guiada emmarcada en la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula del dissabte 8 de juny, els visitants podran contemplar per primera vegada els murals explicatius sobre la història de la torre del rellotge; la vitrina amb documents i objectes d’interès, i el vídeo mostrant com es dóna corda al rellotge del campanar

Ondara, 28.05.19. La Regidora de Patrimoni (en funcions) d’Ondara, Raquel López, ha anunciat que l’Ajuntament d’Ondara va a fer visitable la Torre del Rellotge de forma imminent. Per a això, des de l’àrea de Patrimoni s’ha procedit a la instal·lació de panells explicatius amb la història de la Torre del Rellotge (en valencià, castellà i anglès), que s’ubiquen en la primera i tercera planta del monument (declarat BIC).

La segona planta s’habilitarà com a espai expositiu. A més, es col·locarà una vitrina amb objectes, documents i materials d’interès relacionats amb la història de la Torre del Rellotge, i es dotarà d’una pantalla de televisor per a mostrar com es dóna corda al rellotge del campanar.

Els panells explicatius de la Torre del Rellotge es podran contemplar per primera vegada en la visita guiada que es va a dur a terme el dissabte 8 de juny, emmarcada en la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara. L’eixida serà a les 11:30 hores, amb punt de trobada al Prado, on se celebra el Mercat del Prado de la Terra i l’Artesania.

Posteriorment, després de la visita d’eixe dia, Raquel López ha anunciat que la Torre del Rellotge podrà ser visitada per dins. Les visites es podran realitzar l’últim divendres de cada mes, en horari de 19 a 20 hores (acudint primer a la Casa de Cultura d’Ondara).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.