MOHAMED RIDA I ANDREA ABAD GUANYEN LA 21 EDICIÓ DE LA CURSA POPULAR D’ONDARA

Al voltant de 1.600 participants es donen cita en una prova més que consolidada a Ondara i a la Marina Alta

Mohamed Rida, del C.A. Llebeig de Xàbia, i Andrea Abad, del C.A. Publidom van guanyar la 21 edició de la Cursa Popular d’Ondara que es va disputar el passat dissabte 25 de maig pels carrers i pel terme del nostre poble. Com sol ser habitual, es va tractar d’una cursa ràpida amb un recorregut de 10 kms que agrada a tots i a totes les participants. La cursa la va guanyar Mohamed Rida amb un temps de 32 minuts i 29 segons, seguit de José Manuel García Barragán, del C.A. Llebeig de Xàbia, i de Kiket Roselló, del C.A. Gandía.
En xiques la guanyadora va ser Andrea Abad, del C.A. Publidom, amb un temps de 37 minuts i 50 segons, seguida de Cristina Roselló, del C.A. Publidom, i de la veterana Maxine MacKinnon, del C.A. Publidom.
Pel que fa a la representació local, en categoria masculina el primer va ser Jorge Llácer, de l’Ondara TriEsport, que va fer un fantàstic temps de 34 minuts i 41 segons. Segon va ser Sergi Soler, del C.A. Ondara, i tercer Vicent Aparisi, del C.A. Ondara. En xiques, la primera va ser Ana María Melenchón, del C.A. Ondara, amb un temps de 48 minuts i 25 segons, seguida d’Imma Aguilar, de l’Ondara TriEsport, i d’Almudena Sánchez, del C.A. Ondara. Pel que fa a la categoria juvenil, destacar la victòria de l’ondarenca Mireia Romans i el segon lloc d’Aitana Valera, del C.A. Ondara.
Abans de la prova dels majors es van disputar les dels xiquets i xiquetes. Cal destacar els resultats dels ondarencs Roc Martí, Sara Gimena, Pau Moncho i Arnau Castellano. Roc Martí va guanyar la prova en categoría aleví masculí, Sara Gimena va ser la guanyadora de la prova en cadet femení, Pau Moncho va ser el primer en infantil masculí i Arnau Castellano guanyador en la categoria prebenjamí masculí.
En total van ser 1.600 els i les participants que van córrer a Ondara. Mar Chesa, regidora en funcions d’Esports, va donar l’enhorabona als guanyadores i guanyadores i també donar les gràcies a tota la gent d’Ondara que ha contribuït a organitzar la cursa, com és el Club d’Atletisme d’Ondara, Protecció Civil o Maxima Bikes, així com els veïns i les veïnes del poble que, de forma desinteressada, van col.laborar durant el dissabte i també durant els dies previs.

 

IMG_4049 IMG_4071 IMG_4068 IMG_4066 IMG_4210 IMG_4146 IMG_4133 IMG_4091

Publicado en Actualitat, Esports.