LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ FINS AL 28 DE JUNY 2019

Ondara, 27.05.19. La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran des d’ara i fins al 28 de juny 2019.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2019-2020 un total de nou disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), tennis, atletisme, i ciclisme. La pròxima temporada 2019-2020 està ja consolidada l’Escola d’Atletisme, i es tornarà a oferir la de Ciclisme si es compleix un nombre mínim de persones inscrites.

Fins al 28 de juny es podrà formalitzar la inscripció, portant tota la documentació necessària a l’àrea d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Aquesta mesura té com a principal objectiu la millora en la gestió i l’organització dels equips i entrenadors de la temporada 2019-2020, així com la flexibilitat de pagament per a les famílies.

Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 28 de juny, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal, de 9 a 15 hores. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2018-2019, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES, 18-19INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES, 18-19 21

INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES, 18-19

Publicado en Actualitat, Esports.