TRES PLATES PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA EN LES FINALS AUTONÒMIQUES DE RASPALL

Els equips benjamí, aleví i cadet es van alçar com a subcampions, i el juvenil va obtenir una meritòria quarta plaça autonòmica

Ondara, 20.05.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar dissabte passat 18 de maig en la Final Autonòmica de raspall dels XXXVII JECV que es va celebrar a Trinquet Municipal d’Ondara, organitzats per la Federació de Pilota Valenciana. Durant tota la jornada del dissabte, a Ondara es van disputar 10 partides de finals autonòmiques (dos per cada categoria), amb els finalistes de les províncies de València i Alacant. Ondara havia aconseguit classificar quatre equips, tres d’ells per a la final absoluta (benjamí, aleví i cadet) i un (el juvenil) per a la final per la tercera plaça. Finalment, l’escola d’Ondara va obtenir la plata i el subcampionat autonòmic en tres categories: benjamí, aleví i cadet; i la quarta plaça en juvenil.

En benjamí, l’equip d’Ondara (integrat per Dani Serra, Uxue Arbona, Joan Garrido i Izan García) va perdre contra l’equip d’Oliva A, i va quedar subcampió autonòmic.

benjamins

En categoria aleví, l’equip d’Ondara (integrat per Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre) va perdre contra El Genovès A; i també es va quedar amb la segona posició autonòmica.

alevins

Igual que en categoria cadet, l’equip d’Ondara (Josep Chesa, Andreu Mas i Adrián Duro) va perdre una disputada final contra El Genovès i va quedar subcampió.

cadets

I en categoria juvenil, Alcàntera-Càrcer A es va imposar a Ondara en la final per la tercera plaça, quedant d’aquesta manera Ondara en quarta posició en aquesta categoria. L’equip d’Ondara va estar integrat per Josep Sapena i Marc Estellés.

juvenils

El lliurament de medalles va anar a càrrec dels coordinadors i entrenadors de les escoles i clubs de pilota. Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, van assistir a les partides disputades durant la jornada. Ambdós han volgut felicitar als pilotaris de l’escola d’Ondara, així com als entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, per la gran tasca que estan realitzant.

** Fotos Federació de Pilota Valenciana**

Publicado en Actualitat, Esports.