COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – XXI CURSA POPULAR D’ONDARA * DISSABTE 25 MAIG 2019

Ondara, 20.05.19. Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la XXI Cursa Popular Vila d’Ondara aquest dissabte 25 de maig, estarà prohibit l’estacionament des de les 10:00 hores als carrers General Bosch i V. A. Estellés. Així mateix, La circulació romandrà restringida a tota la zona fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu dels recorreguts de les diferents categories, per alguns carrers de la població també estarà prohibit l’estacionament a partir de les 14:00 hores, quedant restringida la circulació pels carrers per on transcórreguen els diferents recorreguts de les curses, en el transcurs de les mateixes.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.