NOU APARTAT EN LA WEB MUNICIPAL DEDICAT A LES FESTES DE SANT JAUME

Ondara, 20.05.19. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat que des d’ara, les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara compten amb un apartat específic en la pàgina web municipal www.ondara.org. Dins de la web, en l’encapçalament de serveis municipals, es pot accedir a l’apartat de Sant Jaume: https://santjaume.ondara.org/ .

En aquest apartat, els usuaris disposen, de forma unificada i intuïtiva, de tots els documents d’interès relacionats amb les festes; l’ordenança reguladora de les festes, i documents annexos per a tramitar online, com les sol·licituds d’autorització d’activitats / ocupació; autorització de garito o declaració responsable d’autorització de garito, etc . A més, a través d’aquesta web informativa, s’accedeix directament a totes les notícies municipals de relacionades amb les Festes Populars de Sant Jaume.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.