LA TERTÚLIA LITERÀRIA DE JUAN FRANCISCO FERRÁNDIZ «VIATGE AL PASSAT» ES VA CELEBRAR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

tertulia literaria (2) tertulia literaria (3)

Ondara, 30.04.19. Les persones amants de la literatura van poder gaudir divendres passat 26 d’abril de la tertúlia literària “Viatge al passat” celebrada a la Casa de Cultura d’Ondara, que va comptar amb la participació de Juan Francisco Ferrándiz, autor de “La llama de la sabiduría”, “Las horas oscuras” i “La tierra Maldita”. Un acte organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, emmarcat en la programació cultural del mes d’abril.

tertulia literaria juan francisco ferrandiz (1)

Llicenciat en Dret i advocat de professió, Juan Francisco Ferrándiz (Cocentaina,1971) és considerat com un dels autors més prometedors del gènere de la ficció històrica des que publicara la seua primera novel·la, Las horas oscuras. “Las horas oscuras” (Grijalbo, 2012) i “La llama de la sabiduría” (Grijalbo, 2015), li han consagrat com un dels autors clau de la ficció històrica del nostre país. En la seua última novel·la, “La tierra maldita” (2018), Juan Francisco Ferrándiz retrata la Barcelona del segle IX amb el talent i el rigor dels grans mestres del gènere.

Juan Francisco Ferrándiz és director del programa de ràdio “Una nit al Castell”, sobre història, tradicions, enigmes i llegendes valencianes, que s’emet en diverses emissores a través de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes; entre elles, s’emet tots els dimecres a les 20:30 hores a la Veu d’Ondara.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.