CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA * PREBENJAMÍ A ONDARA-PEDREGUER * JORNADA 27 ABRIL 2019 COPA ACYDMA

prebenjami-2 prebenjami-1

Ondara – Pedreguer

Prebenjamí A.

El partit disputat entre l’Ondara i Pedreguer de les 10.00 del matí era el primer partit del torneig de la copa d’Acydma.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels 2 equips, que van estar tantejant durant els primers minuts, però en una jugada desafortunada pel Pedreguer un jugador comet penal en tocar la pilota amb la mà. El triat per a tirar la pena màxima va ser Oriol que va avançar a l’equip d’Arturo Quirós. A partir d’aquest moment el partit passa a tenir més intensitat per part dels 2 equips de forma que s’arriba al descans amb el marcador de 2-1 a favor dels nostres. A l’inici de la segona part gràcies a una gran jugada ens tornem a avançar en el marcador posant, en aquest moment els jugadors de Pedreguer augmentaren moltíssim la intensitat i aconsegueixen remuntar el partit i posar el marcador a 3-3.

En aquest moment el partit es torna boig i comencem a veure ocasions per als dos equips sense parar, la sort en aquest cas cau a favor dels nostres, on en un córner llançat per Oriol un jugador del Pedreguer va fer un gol en pròpia porta. Aquest fet, va ser un colp pels jugadors de Pedreguer, mentre que els nostres van aprofitar per a marcar un altre gol i posar el resultat en 5-3. Els últims minuts el Pedreguer va pujar molt la intensitat generant moltes ocasions d’atac però la defensa d’Ondara va estar molt seria i no va deixar encaixar cap gol més acabant el partit 5-3.

Tot un partidàs per part dels 2 equips.

Publicado en Esports.