CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 13 ABRIL 2019

IMG-20190324-WA0004 IMG-20190324-WA0003

BENJAMÍ

TEULADA 31 – 53 EE ONDARA

Aquest dissabte el benjamí es desplaçava a Teulada. El partit començà molt igualat, inclús anant avall en el marcador en els primers minuts, degut a la falta d’encerts a l’hora d’entrar a cistella. No obstant, una boníssima segona part dels nostres, amb uns quants triples anotats i una millora en defensa fent que el contrincant tinguera problemes per treure, ens distanciava del contrincant en el marcador finalitzant amb 22 punts de diferencia.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

DÉNIA BASQUET 08 59 – 57 EEM ONDARA 07

El dissabte de matí l’equip aleví es va desplaçar fins a la localitat veïna de Dénia per a disputar l’últim partit de la segona fase de la lliga. El partit, des d’un principi es presentava competit degut al resultat tan igualat que es va donar en el primer encontre. Els jugadors d’Ondara eixiren al camp amb les idees clares i amb una defensa que devia ser el punt determinant, i així ho van demostrar, aconseguint bones defenses i realitzant atacs basats en contres ràpides i cistelles elaborades. El partit arriba al final amb un marcador molt ajustat, la qual cosa va provocar que jugaren la prorroga. En aquesta, l’equip local estigué molt encertat amb els tirs de 3 punts i els nostres aconseguiren seguir el ritme amb cistelles fàcils. A falta de 20 segons els de Dénia aconseguiren una cistella i els nostres després d’un temps mort, jugaren les seues opcions per endur-se el partit, però per sort els tirs no entraren i la victòria fou per a l’equip local. Felicitar als jugadors per el bon partit realitzat i per haver après a competir en finals de partit tan igualats.

4.

ALEVÍ MASCULÍ B

PEDREGUER 52 – 12 EE ONDARA

Aquest dissabte l’aleví B es desplaçava al poble veí de Pedreguer, en el qual a pesar del marcador, els xiquets i xiquetes varen eixir molt contents amb el seu joc. L’equip rival a part de ser de segon any, físicament son superiors i ens castiguen en el contraatac, ja que ens costa arribar al balanç defensiu.

No obstant, que acaben contents a pesar d’haver perdut és una satisfacció ja que es basen en el seu joc e intenten jugar amb tots els companys.

Amb aquest partit acabem la lliga i ens preparem per al trofeu federació que serà la primera vegada que juguen aquest torneig.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 32-62 ONIL

Últim partit de lliga d’aquesta segona fase. Aquesta vegada ens tocava jugar davant d’ un equip molt dur en defensa i quasi perfecte en atac com és l’Onil. El partit va començar molt igualat amb cistelles per les dues parts, arribant a la meitat de l’encontre amb un marcador desfavorable de 5 punts. La segona part va ser una altra història, les nostres van baixar els braços i les jugadores visitants ho van aprofitar al màxim. Les nostres infantils es van carregar de faltes i el joc en atac era poc fluït. El marcador en l’última part de l’encontre no reflexa l’esforç de les nostres en una lliga ben forta. Bé, ara ens toca resignar-nos i alçar el cap per disputar el trofeu Federació amb il.lusió per tornar a fer “pinya”. Ha sigut una gran experiència jugar amb aquestes jugadores aquesta lliga i de segur que en els partits que ens queden ho farem d’allò més bé. Ànim equip.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 41 – 0 CB ENCARNACION SUECA

La passada setmana disputarem l’encontre entre l’equip de Sueca i l’Ondara. Les locals, ja classificades matemàticament amb la primera plaça, es presentaren a aquest últim encontre de lliga amb ganes de seguir gaudint del bàsquet i es prengueren el partit com un entrenament més. L’hora i mitja de partit s’aprofità per a treballar tàctiques de joc, mantindre un alt nivell de joc i millorar l’autoconfiança.

Ara ens queda esperar el pròxim rival en les eliminatòries!

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ELCHE BASKET CLUB 68 – 47 EEM ONDARA

El dissabte l’equip junior femení es desplaçà fins a Elx per a disputar el seu últim partit de la temporada. El partit es presentava complicat degut a les baixes de algunes jugadores, no obstant, les nostres anaren en ganes de jugar i passar-ho bé. El partit va començar molt igualat amb cistelles per part dels dos equips i amb un bon joc per part de les nostres demostrant tot lo treballat i millorat durant la temporada. Llàstima que a partir del segon quart, les locals estigueren molt encertades des de la línia de 3 punts i aconseguiren un avantatge clar en el marcador. La resta de partit, torna a estar prou igualat amb cistelles per part dels dos equips arribant al marcador final de 68 – 47. Felicitar a les jugadores per la temporada realitzada, per les ganes posades i sobretot per a haver superat moments complicats i haver-ho passat bé jugant a l’esport del bàsquet.

JUNIOR MASCULÍ:

EEM ONDARA 65- 75 CB SUECA

Els juniors tancaren la temporada jugant un bon partit front al Sueca. El partit estigué molt igualat en tot moment amb petits avantatges en la primera part per als nostres que els permeté arribar al descans amb la victòria parcial de 3 punts. Tot el treball se’n vingué avall al tercer quart degut a l’exés de pèrdues de baló que els suecans aprofitaren per donar-li la volta al tanteig.

L’últim quart fou dels millors de la temporada ofensivament i acabà amb un espectacular 26-25 per als nostres però els 12 tirs lliures fallats no ens permeteren remuntar un partit que, per joc, si que ens mereixíem.

Publicado en Esports.