NORMALITAT A ONDARA DESPRÉS DE LA GOTA FREDA D’AQUEST DIUMENGE

 gota freda ondara (1) gota freda ondara (2)

Ondara, 23.04.19. Al municipi d’Ondara la situació va tornar ahir dilluns 22 d’abril a la normalitat, després de patir els efectes de la gota freda que el diumenge a la nit va causar estralls a la comarca de la Marina Alta.

El diumenge a les 23 hores, quan es va decretar la situació de preemergència per pluges nivell roig per part del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, es va reunir a Ondara el CECOPAL (Centre de Coordinació Operatiu d’Emergències Locals) per a fer front a una situació d’emergència i avaluar la situació, mobilitzant set membres de Protecció Civil d’Ondara i a la Policia Local per a atendre qualsevol incidència que poguera sorgir i donar servei a la necessitat de la població.

cecopal reunio (1)

Es van tancar els accessos als barrancs i zones d’aigüeres del terme municipal d’Ondara, i es van llançar avisos recomanant a la ciutadania no circular amb cotxe. El riu Alberca al seu pas pel nucli urbà baixava crescut, però la situació no va arribar a ser preocupant. Alguns vehicles van tenir problemes en passar per zones de barrancs negades, i algunes zones de baixos van patir acumulació d’aigua.

gota freda ondara (3) gota freda ondara (4)

Una vegada passat l’episodi de gota freda, ahir dilluns 22 d’abril a la vesprada, quan es van desactivar totes les preemergències per pluges, es van tornar a restablir serveis i a obrir el pas a barrancs.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, que va participar en la reunió del CECOPAL, ha agraït als membres de Policia Local i Protecció Civil, així com d’altres serveis municipals, que hagen estat en tot moment alerta i treballant per la seguretat i els serveis bàsics de la ciutadania d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.