L’EXPOSICIÓ D’ESCULTURA DE LAURA CORTIJO “YO SOY ESA” ES POT VISITAR FINS AL 15 D’ABRIL A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

expo yo soy esa ondara abril) (5)expo yo soy esa ondara abril) (6)

expo yo soy esa ondara abril) (15)expo yo soy esa ondara abril) (16) expo yo soy esa ondara abril) (17)expo yo soy esa ondara abril) (18)

Ondara, 12.04.19. L’exposició d’escultures de Laura Cortijo “Yo soy esa” es pot visitar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara fins al proper 15 d’abril. Es tracta d’una mostra emmarcada en la programació que proposa mensualment la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

expo yo soy esa ondara abril) (8)

“Yo soy esa” de Laura Cortijo està formada per obres escultòriques realitzades en ceràmica de gres, algunes d’elles esmaltades. Componen un recorregut la primera part del qual són “Les ferides del patriarcat”, en la que cadascuna de les peces té altres dos més, per a simbolitzar l’evolució i el no romandre com a víctima. En els “Dons femenins”, cadascuna de les peanyes compta amb una escultura de la Venus de Willendorf (la primera representació escultòrica d’una deessa venerada) per a rememorar els temps en què dones i homes regnaven a l’una; en “Qui és eixa” es convida a reconèixer la identitat de cadascuna i “Vi i Roses” és la unió de tot. El missatge final és d’unió, i de recordar que abans del patriarcat hi havia valors relacionats amb el femení, segons explica la pròpia artista.

Laura Cortijo (Palència, 1976) està integrada al col·lectiu de dones artistes “La Figuera – Col·lectiu d’artistes de La Marina Alta”. La seua passió i vocació van ser durant molts anys els adolescents i l’educació.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

expo yo soy esa ondara abril) (3)expo yo soy esa ondara abril) (4) expo yo soy esa ondara abril) (7)expo yo soy esa ondara abril) (9)

expo yo soy esa ondara abril) (10)expo yo soy esa ondara abril) (12) expo yo soy esa ondara abril) (13)expo yo soy esa ondara abril) (14) expo yo soy esa ondara abril) (19)expo yo soy esa ondara abril) (20) expo yo soy esa ondara abril) (23)expo yo soy esa ondara abril) (25)

expo yo soy esa ondara abril) (24)expo yo soy esa ondara abril) (28)

expo yo soy esa ondara abril) (26)expo yo soy esa ondara abril) (27)

expo yo soy esa ondara abril) (29)expo yo soy esa ondara abril) (30) expo yo soy esa ondara abril) (31)expo yo soy esa ondara abril) (33) expo yo soy esa ondara abril) (34)expo yo soy esa ondara abril) (35)

expo yo soy esa ondara abril) (36)expo yo soy esa ondara abril) (37)

expo yo soy esa ondara abril) (38)expo yo soy esa ondara abril) (39) expo yo soy esa ondara abril) (40)expo yo soy esa ondara abril) (41)

Publicado en Actualitat, Cultura.