L’EXPOSICIÓ ITINERANT SOBRE CONSUM RESPONSABLE “LES CLAUS DEL CANVI” ES POT VISITAR AL CLAUSTRE DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA FINS AL 6 DE MAIG

expo (1)expo (2) expo (3)expo (4)

Ondara, 12.04.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària, ha informat que l’exposició itinerant “Les Claus del Canvi”, amb els materials facilitats des del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, es pot visitar des d’ara i fins al 6 de maig al claustre de l’Ajuntament d’Ondara.

«Les Claus del Canvi» pretén acostar al públic tots els aspectes relacionats amb el consum en la societat actual; afavorir la seua comprensió i generar processos de reflexió per a aconseguir comportaments més respectuosos a tots els nivells. L’exposició, composta de diverses instal·lacions i panells, estarà disponible per a visites lliures al Claustre de l’Ajuntament d’Ondara en horari d’obertura al públic de l’Ajuntament d’Ondara.

expo (7)expo (8) expo (9)expo (10)

Aquesta mostra exposa que el model socioeconòmic imperant ha afavorit l’aparició i agreujament de problemes ambientals i socials com la sobreexplotació de recursos, la contaminació del medi, la pobresa i les desigualtats socials, i que els consumidors tenen el poder de decidir els productes que adquiriran. Per a això, s’exposen a la ciutadania els processos de coneixement i conscienciació sobre els efectes i conseqüències negatives d’un consum extremat, i al mateix temps, afavorir canvis en els comportaments personals i col·lectius tendents a implantar hàbits de consum més sostenibles des d’un punt de vista soci ambiental.

“Les Claus del Canvi” suposa una mirada als principals aspectes relacionats amb el consum, per a tindre en compte cap a un model de societat més sostenible. Es compon d’informacions sobre temes com a ciutats sostenibles, alimentació i canvi climàtic, compres sostenibles, nous models de consum, ecoinnovació, mobilitat, gestió de residus de la llar, el recurs de l’aigua, entre altres.

expo (5)expo (6) expo (11)expo (12) expo (13)expo (14)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.