L’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL D’ATLETISME D’ONDARA VA PARTICIPAR DISSABTE PASSAT 13 D’ABRIL A LA CURSA DEL CIRCUIT A PEU A BENITATXELL

nora-cursa pau-cursa roc-cursa aitor-cursa

Cursa a Benitatxell – Volta a Peu a la Marina

Dissabte a les 16:00 es va celebrar la cursa de Benitatxell que forma part del circuït de la Volta a Peu a la Marina, en aquesta van participar 4 atletes de la nostra escola: Aitor, Roc, Pau i Nora a les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet. El treball de Cristina Roselló va fent els seus fruïts, un quart lloc de Nora en una complicada cursa de 2100 m i sendes victòries de Roc i Pau en 1400 i 1700 ho certifiquen. Destaca l’actuació d’Aitor, que a pesar de sofrir una caiguda en l’eixida es va alçar i va anar recuperant posicions.

A seguir treballant!

Publicado en Esports.