ONDARA COMPLETA LES ZONES DE RECOLLIDA SELECTIVA AMB 10 NOUS CONTENIDORS DE PAPER I CARTÓ

contenidors paper (1) contenidors paper (3)

Ondara, 10.04.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària, està dotant de nous contenidors blaus per a la recollida selectiva de paper i cartó a diversos emplaçaments del nucli urbà, completant d’aquesta manera les illes de contenidors de recollida selectiva existents. L’adquisició de 10 nous contenidors de paper i cartó estava prevista en el pressupost anual de SINMA per al present exercici 2019, i la seua instal·lació es completarà aquesta setmana.

En concret, s’estan instal·lant un total de 10 contenidors aeris de paper i cartó amb 3.000 litres de capacitat, que estan sent col·locats en diferents zones que ja disposen de contenidors d’orgànics i de plàstics i envasos, per a completar així la recollida selectiva en aquests punts; al Barri del Crist (Avinguda de l’Oest i carrer Constitució); als carrers Lepanto (cantó Dénia), Literato Azorín, Parri, Picasso, Carlos Arniches; al carrer Serra de Bèrnia (Tossals); i a la zona del Parc Comercial, entre altres ubicacions.

contenidors paper (2)

L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal SINMA, aprofita per a demanar la col·laboració ciutadana per a complir la normativa, així com la necessitat de respectar les normes i horaris, i de mantenir en bones condicions els contenidors i zones annexes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.