LA MISSA DEL DIUMENGE DE RAMS TORNARÀ A PRENDRE EL PRADO COM A ESCENARI AQUEST 14 D’ABRIL

  • El dissabte anterior (13 d’abril) es representarà La Passió pels carrers i places d’Ondara

  • Durant la Setmana Santa d’Ondara hi haurà actes tots els dies

Ondara, 09.04.19. L’edifici del Prado d’Ondara tornarà a acollir, aquest diumenge 14 d’abril de 2019, la missa del Diumenge de Rams; un esdeveniment que se celebrarà a cobert (igual que els últims anys) donat el caràcter multitudinari de l’esdeveniment.

La Setmana Santa d’Ondara és una de les més vistoses i emblemàtiques de tota la comarca. Els actes començaran el dia anterior (aquest dissabte 13 d’abril) amb la celebració de la representació de La Passió pels carrers i places d’Ondara. La Passió és un acte organitzat conjuntament per la Parròquia de Santa Anna, la Junta Central de Confraries, el col·lectiu de Júniors M.D, amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

A les Processons d’Ondara (hi ha quatre: el dilluns, dimarts, dimecres i divendres) assisteixen centenars de persones de tota la Marina Alta, i entre elles destaca especialment la Processó del Sant Enterrament (Divendres Sant, 19 d’abril). A Ondara se celebren, a més a més, actes destacats i propis de la Setmana Santa d’aquesta població, com l’Encontre, que té lloc el Diumenge de Pasqua 21 d’abril a les 8 hores.

En la Setmana Santa d’Ondara participen un total de set Confraries: Confraria de la Soledat, Confraria de la Dolorosa, Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules, Confraria de la Verònica, Confraria del Sepulcre, Confraria de la Pietat i Confraria de Jesús Natzarè. De nou, la Setmana Santa d’Ondara comptarà amb actes i processons tots els dies.

Semana Santa Ondara 2019 PORTADA_01

Semana Santa Ondara 2019 PROG VAL

Semana Santa Ondara 2019 PROG VAL_01 Semana Santa Ondara 2019 PROG VAL_02

Publicado en Actualitat, Associacions.