CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA * ALEVÍ C – PEDREGUER (JORNADA 6 ABRIL 2019)

DSC_0055DSC_0037 (1) DSC_0036 (1)

Aleví C Ondara – Pedreguer

Aquest dissabte a les 10:00 es jugava el partit entre el nostre aleví de primer any entrenat per Julio Bas i l’equip de Pedreguer. Va començar la primera part amb una certa igualtat en el terreny de joc, però l’encert cap a la porteria era dels de Pedreguer que es van avançar en el marcador i van arribar al descans amb un avantatge de 2 gols, però aquest marcador no representava una clara superioritat, ja que els nostres van tenir les seves oportunitats que no van poder aprofitar. El descans va servir per tranquil·litzar els nostres jugadors, per animar-los a seguir jugant que el resultat arribaria i així va ser, als deu minuts de la segona part va vindre el primer gol ondarenc, fet que va suposar la motivació que els faltava, pel que en el minut 20 ja anaven per davant en el resultat a pesar del bon joc que van fer els jugadors de Pedreguer.

D’aquest partit, varem aprendre que no hi ha que tirar la tovallola fins que l’àrbitre no marque el final del partit.

Publicado en Esports.