L’AJUNTAMENT D’ONDARA I EL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA PRESENTEN LA 3a EDICIÓ DEL CONCURS D’INNOVACIÓ «WONDERFUL»

  presentacio wonderful 2019 (1)

Des d’avui i fins al 31 de maig els emprenedors o empreses podran participar, presentant els seus projectes de negoci a través del portal www.proyectowonderful.es

Ondara, 26.03.19. Aquest matí s’ha posat en marxa la tercera edició de “Wonderful”, iniciativa que té com a finalitat el suport a la Innovació entre aquelles empreses o emprenedors que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci i que tinguen per a això projectes innovadors. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, junt amb el gerent del centre comercial Portal de la Marina, Carlos Fita, i el coordinador de Wonderful, Manuel de Carlos, han anunciat hui, a la Casa de Cultura d’Ondara, l’arrancada d’aquesta tercera edició del Concurs d’Innovació “Wonderful”, que torna a convocar premis per a emprenedors i empreses que estiguen innovant en 3 categories: 1r Solucions Innovadores per a botigues i centres comercials; 2n Negocis o botigues innovadores i 3r Startups o Projectes innovadors en qualsevol àmbit.

presentacio wonderful 2019 (2)

Les dues primeres, com ha detallat Manuel de Carlos, tenen àmbit nacional i en ella podran participar qualsevol empresa o startup ja creada i que presente alguna innovació per al comerç o inclús siguen negocis o botigues innovadores per si mateix. La tercera és d’àmbit local, i només podran participar aquelles empreses o emprenedors amb un projecte de negoci innovador, de les 11 seus locals que impulsen el Projecte Wonderful.

Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los en les difícils fases inicials, gràcies als patrocinadors i impulsors de Wonderful: Bstartup de Banco Sabadell, IBM, el mitjà de comunicació El Economista, Mindsait i Indra. Entre els premis cal destacar 5.000€ en metàl·lic que lliurarà LAR Espanya, una entrevista completa en un mitjà nacional de comunicació, l’accés a finançament bancari i inversió privada, ajudes de Programari i tecnologia, consultoria estratègica, formació, mentorings i la possibilitat d’accedir a pilots i acceleració per als seus projectes. A més, els guanyadors de les categories nacionals d’innovació en Retail, participaran en el Wonderful Summit 2019, esdeveniment de referència en la innovació de centres comercials i retail, presentant els seus projectes de negoci davant l’audiència del mateix, principalment composta per dirigents del sector retail, que se celebrarà en el mes de juliol de 2019.

PORTAL_500X500

L’Alcalde d’Ondara i responsable de les àrees de Promoció Econòmica i de Modernització, José Ramiro, ha indicat que des de l’Ajuntament d’Ondara es valora positivament aquest projecte, perquè permet plasmar “en idees concretes i en el producte final la iniciativa dels nostres emprenedors i empreses consolidades”. José Ramiro ha aprofitat per a agrair a LAR i al Centre Comercial Portal de la Marina que compten amb l’Ajuntament d’Ondara per a impulsar aquesta proposta. A més, José Ramiro ha destacat les aplicacions pràctiques d’aquest concurs, que es converteixen en una realitat. De fet, l’empresa guanyadora en l’edició de 2017 en l’apartat “Millora la teua ciutat” va ser contractada per l’Ajuntament d’Ondara per a crear l’aplicació de participació ciutadana “OndaraConnecta”, amb la que s’ha aconseguit una millor comunicació i major participació de la ciutadania en l’administració local.

Segons el gerent de Portal de la Marina, Carlos Fita, “aquesta iniciativa porta 3 anys permetent-nos aportar el nostre granet d’arena en el suport a l’emprenedoria en la nostra regió, i animem a tots aquells que estiguen innovant a participar, ja que les ajudes i premis d’aquesta iniciativa poden ajudar-los en les sempre difícils fases inicials de la seua activitat innovadora”. Ha aprofitat per a agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua col·laboració en aquest projecte.

Des d’avui i fins al 31 de maig els emprenedors o empreses podran participar, presentant els seus projectes de negoci a través del portal www.proyectowonderful.es

Flyer cara AFlyer cara B

Publicado en Actualitat, Ajuntament.