ONDARA, SEU DE LA MODALITAT DE TENNIS TAULA DELS XIII MINIJOCS DE LA MARINA ALTA 2019

AYTO-CARTEL-MINI-JOCS-MARZO-2019 II

Ondara, 27.03.19. Aquesta setmana s’ha presentat a l’Ajuntament de Dénia l’esdeveniment esportiu XIII Minijocs de la Marina Alta, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig 2019, amb una participació pròxima a 1.300 esportistes de 19 municipis de la comarca; entre ells, Ondara. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va participar en la presentació d’aquest esdeveniment esportiu, que va comptar amb la presència d’alcaldes i regidors d’esport de les poblacions participants.

presentcio minijocs

En aquesta nova edició dels Minijocs, s’estableixen 5 seus on es desenvoluparan les proves esportives; així, a més de la de Dénia, també es disputaran competicions a Xàbia (que acollirà la competició de karate); Teulada (competició de bàdminton); Ondara (torneig de tennis taula); i La Xara (on està el circuit per a la competició de Btt). La gran novetat que presenta aquesta edició és la competició d’Equitació. També suposa una estrena la competició de pilota valenciana femenina. La torxa olímpica iniciarà el recorregut per tots els municipis participants el pròxim 1 d’abril des de Calp.

Pel que fa a la participació d’Ondara, serà seu de la modalitat de tennis taula. Les partides es disputaran el diumenge anterior a la celebració dels Minijocs, el diumenge 12 de maig, en horari de matí, al gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner (que és la seu de l’Escola Municipal de Tenis de Taula d’Ondara).

En els XIII Minijocs participen xiquets i xiquetes de categoria infantil (nascuts en 2006 i 2005), podent-se reforçar amb alevins (2007-2008). Ondara participarà amb un centenar de xiquets i xiquetes en els Minijocs en les següents modalitats: Bàsquet femení i masculí, Futbol, Natació, Gimnàstica rítmica, Tennis Taula, Equitació, Tennis, Atletisme, i Pilota Valenciana.

Publicado en Actualitat, Esports.