CARMEN PAULA (SOPRANO), ÀNGEL BELDA (CLARINET) I BEATRIZ MIRALLES (PIANO) VAN OFERIR EL MERAVELLÓS CONCERT LÍRIC “ARREU DEL MÓN” A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

concert arreu del mon (15)concert arreu del mon (16) concert arreu del mon (17)concert arreu del mon (18) concert arreu del mon (19)concert arreu del mon (20)

Ondara, 20.03.19. Dissabte passat 23 de març, la Regidoria de Cultura d’Ondara va organitzar l’espectacular Concert Líric “Arreu del món” a la Casa de Cultura d’Ondara, a càrrec de grans intèrprets: la soprano Carmen Paula Romero; Àngel Belda (clarinet) i Beatriz Miralles (piano).

La Casa de Cultura d’Ondara es va omplir de gom a gom per part de molts espectadors que no van voler perdre’s aquest esdeveniment musical de gran qualitat, “Arreu del món”, que va fer gaudir moltíssim a les persones assistents.

concert arreu del mon (11)concert arreu del mon (12) concert arreu del mon (13)concert arreu del mon (14)

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha donat l’enhorabona i ha felicitat a Carmen Paula; Àngel Belda i Beatriz Miralles pel gran concert líric oferit a Ondara.

concert arreu del mon (21)concert arreu del mon (22) concert arreu del mon (23)concert arreu del mon (24)

concert arreu del mon (1)concert arreu del mon (2) concert arreu del mon (5)concert arreu del mon (6) concert arreu del mon (9)concert arreu del mon (10)

CURRÍCULUM DELS INTÈRPRETS:

Carmen Paula Romero, soprano: Obté el títol superior de piano al Conservatori Superior de Música de Castelló i el títol superior de cant a l’ESMUC l’any 2012, com a alumna d’Enedina Lloris i Viviana Salisi. A les classes de música de cambra d’aquest centre coincideix amb el clarinetista Àngel Belda i comencen a fer música junts de manera regular. Entre els anys 2011 i 2013 aprofundeix en l’estudi del repertori alemany a la Universität für Musik und darstellende Kunst de Viena, amb els professors Sebastian Vittuci i Gabriel Fontana i el pianista Dieter Paier. Ha rebut, entre altres, el 2n premi en el XII Concurs Internacional de Cant Luís Mariano, al juliol de 2014; premis especials en el II i III Concurs Internacional de Cant d’Elda; el 1r premi en el Concurs d’Interpretació Musical Arjau (Barcelona), i el 2n premi, amb Àngel Belda, en el II Concurs Internacional de Música de Cambra de Villagordo del Júcar. Des de 2006 ha cantat en diferents festivals i teatres, com ara el Cicle de Joves Intèrprets del Palau de la Música de València, el Palau de la Música Catalana, la Universitat Politècnica de Cartagena (Múrcia), el Palau Robert (Barcelona), el Teatre Alegria de Terrassa (Barcelona), la SGAE de Barcelona, l’Auditori de Conca, el teatre del Palau de Schönbrunn (Viena) o a la Maison Comunale de Bienne (Suïssa).

Àngel Belda, clarinet: És membre de l’Orquesta Nacional de España. Inicia els estudis musicals a la banda del seu poble, la Unió Musical d’Agost. Més tard acaba els estudis superiors a l’ESMUC, amb Josep Fuster, i a la HMTM de Hannover, amb Johannes Peitz. Posteriorment, a la KMH d’Estocolm cursa el Màster en Formació Orquestral i el diploma de solista amb Andreas Sundén. En l’àmbit orquestral ha sigut clarinet solista convidat en orquestres com l’Orquestra de la Ràdio de Suècia, l’Orquestra Simfònica de Barcelona, l’Orquestra Simfònica de Stavanger, l’NDR Radiophilharmonie de Hannover, l’Orquestra Simfònica de Malmö, l’Orquestra Simfònica de Gävle, etc. És guanyador del 1r premi en el Concurs Internacional de Clarinet Young Artist ClarinetFest (Madrid 2015). Amb Carmen P. Romero va obtenir el 1r premi en els XX Pòdiums de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona 2011) i el 2n premi en el II Concurs Internacional de Música de Cambra Villalgordo del Júcar (Albacete 2011). Ha sigut academista de la Mahler Chamber Orchestra (MCO) i ha sigut membre titular de la JONC i la Schleswig-Holstein Festival Orchestra. Durant el curs 2016-2017 va ser professor de clarinet i música de cambra del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Com a solista ha tocat a l’Auditori de Barcelona sota la batuta de George Pehlivanian i l’Orquestra Simfònica de l’ESMUC; al Palau de la Música de Barcelona amb l’Orquestra de la Societat de Concerts, i ha col·laborat com a solista amb Martin Fröst en el seu projecte Gènesi a Norrköping (Suècia).

Beatriz Miralles, piano: Comença els seus estudis de piano als 7 anys. Ingressa en el Conservatori Superior de Música de Madrid en l’especialitat de piano, cursant a més l’especialitat d’Acompanyament Vocal. Finalitza el Grau Superior en 2012 amb nota mitjana d’excel·lent. Ha rebut Masterclass de Vladimir Ovchinikov, Imre Rohman, Vinzenzo Balzani, Andreas Fröhlich, Jan Kadlubisky, etc. L’any 2013 assistix com a alumna invitada al Conservatori Superior de Música de Friburgo (Alemanya), on és instruïda en l’especialitat de Liedgestaltung (acompanyament vocal) pel Repertorista Matthias Alteheld. En 2014 grava junt amb la cantant Susana Peón i l’actor Aarón Martín Pozo el disc “De norte a sur con la nostalgia de una canción”, en el que el tango i el jazz són els protagonistes. En 2016 finalitza el Màster de Lied en ESMUC. Enguany crega l’espectacle “Mignon”, sobre texts de l’escriptor J. W von Goethe. Ha col·laborat amb cantants com a Mercedes Gancedo, Pablo Rossi Rodino, María Mendizabal, Susana Peón, Martina Ribalta, Mireia Tarragó, María Alonso, Graciela Di Palma o Andrés Jiménez Ramírez.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.