CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 16 MARÇ 2019

BENJAMÍ

EE ONDARA 28 – 32 CB XABIA

Aquest dissabte ens tocava un partit important ja que ens jugàvem més o menys el segon lloc en la lliga contra el Xàbia. Sabíem que seria un partit renyit en el que no podíem relaxar-nos ni un sol moment. Vàrem començar molt igualats en quant a marcador, no obstant, el partit estava dominat per l’equip visitant. Poc a poc vàrem anar despertant i vàrem estar un poc més clavats en el partit, però sense massa acert, el que va fer que no poguérem anar-nos-en més diferència en el marcador.

El canvi d’un quintet per tindre a un dels jugadors més veterà carregat de faltes va fer que aquest període el Xàbia aprofitara per remuntar i posar-se prou dalt en el marcador. La resta del partit vàrem intentar superar eixa diferència però finalment ens vàrem quedar a dues cistelles d’alcançar-los.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

20181027_112701

HOTELES MEDINA BENIDORM 54 – 59 EEM ONDARA 07

El diumenge de matí el nostre equip aleví A es va desplaçar fins la localitat de Benidorm per a disputar el seu partit de la jornada. El partit es presentava prou complicat, degut al resultat que es va donar en el primer partit, no obstant, els nostres jugadors van eixir amb les idees clares i amb ganes de competir el partit. Els primer quarts van estar marcats per una defensa molt bona per part dels nostres que aconseguiren furtar molts balons i mitjançant contres ràpides, aconseguiren cistelles fàcils. Per altra banda, els de Benidorm estigueren prou encertats en els tirs exteriors i el marcador va arribar al final de partit amb un clar empat. En la pròrroga, els nostres jugadors aprengueren de errors anteriors i saberen controlar els nervis en tot moment, cosa que va provocar que aconseguiren guanyar el ajustat partit amb un marcador final de 54 – 59. Felicitar als jugadors per el gran treball realitzat.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EM BENISSA 50-35 EEM ONDARA

Aquest cap de setmana ens vam desplaçar a la veïna localitat de Benissa per jugar el partit de la lligueta Ir. Aquest equip ocupa la segona plaça de la lliga i en el partit de anada ja va desplegar un molt bon joc. El partit començà com de costum, posant-se les jugadores d’Ondara al capdavant en els dos primers quarts amb un xicotet avantatge. En la segona meitat tot va canviar degut a la manca de banqueta que patim, ja què, només eren 8 jugadores. Les jugadores de Benissa van posar la directa i es va allunyar en el marcador. Els últims dos quarts van ser dominats per les benisseres amb un equip d’Ondara sense reaccionar davant les penetracions fàcils i els desajustos defensius. Ja ens ha passat massa vegades aquesta situació encara que aquest equip resoldre. Ànim.

INFANTIL MASCULÍ

UPB GANDIA 48-50 EEM ONDARA

Partit d’infart i amb final ajustat i espectacular que va caure, per fi, cap als nostres. L’equip es desplaçava fins Gandia per jugar un partit important davant un dels líders de cara a aconseguir l’objectiu que persegueix l’equip. Per aquest motiu l’equip estava conscienciat de fer un bon partit i lluitar i treballar per portar la victòria cap a casa. I més sabent que aquest objectiu era perfectament assumible, ja que el partit d’anada va ser molt igualtat perdent tan sols per 4 punts. El partit en línies generals va ser molt igualat en tots els seus parcials i amb diferències molt curtes i alternança en el marcador. Els nostres estaven fent un partit molt seriós en una pista exterior complicada i parant el seu millor jugador i la diferència física molt evident dels locals. Abans dels dos últims quarts els de Gandia varen aconseguir una xicoteta renta, però que els nostres amb caràcter i grans defenses varen igualar. L’última possessió del partit la tenia el Gandia amb un punt dalt en el marcador i on es van dedicar a esgotar la possessió i el temps de partit. Però els nostres apretaren la defensa i aconseguiren furtar el baló i quedant tres segons per al final, es va llançar de mig de camp amb la gran sort que va entrar a canasta i va fer que els nostres estallaren d’alegria. D’aquesta manera aconseguiren una victòria important i merescuda vist el treball durant tot el partit i trencant la mala ratxa de derrotes en partits ajustats, caient aquesta vegada de part dels nostres.

CADETS

CADET FEMENÍ

MURO 44 – 55 EEM ONDARA

IMG-20181128-WA0001

Un dissabte més, les nostres xiques aconseguiren la victòria, però aquesta vegada era un partit important si volien mantindre la primera plaça en la classificació. Jugaven contra les segones classificades, un equip que va guanyar al Paidos i que en casa les vam poder derrotar per 15 punts de diferència.

El partit començava amb poca intensitat per a les ondarenques que erraven moltes cistelles fàcils baix de l’anella. Poc a poc anaven entrant en l’encontre i millorant la defensa però en el darrer quart abans del descans, durant dos minuts fatals, el quintet que hi havia dins del camps va perdre la concentració i es deixaren fer un parcial de 10 a 0 arribant al descans 22 a 30.

La segona part era un continu intercanvi de cistelles amb xicotets parcials que per part de les locals s’aconseguien amb ràpids contra-atacs i les nostres no aconseguien fer un bon balanç defensiu. Finalment el partit es resolgue en els últims 5 minuts deixant l’encontre amb una diferència d’11 punts i una mereixcuda victòria que permet a les nostres allunyar-se de les segones i afiançar eixa primera plaça.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 66 – 40 C.B. ELDA

El diumenge de vesprada es va disputar el partit de la jornada per al nostre junior femení. Les nostres jugadores venen d’un victòria la setmana passada i en aquest partit tenint moltes ganes d’endur-se la victòria front a l’equip d’Elda. El partit va començar amb un joc molt bo per part de les nostres, amb una gran facilitat en atac i molt encertades la qual cosa va permetre arribar al descans amb 40 punts al marcador i amb tan sols 16 en contra. En la segona part, les coses es van igualar i l’equip visitant començà a fer més cistelles i trobar-se més còmodes, no obstant, açò no va influir en les nostres jugadores que continuaren realitzant un molt bon joc i arribaren al marcador final de 66-40. Felicitar a les jugadores per l’esforç realitzat i per la victòria ben merescuda.

JUNIOR MASCULÍ:

EEM ONDARA 34 – 95 VALQOMAC XÀTIVA

L´equip junior està vivint esta temporada noves sensacions en tots els aspectes i aquest dissabte en visqué una més. La mala sort també està present en l´equip en forma de lesions. Ni més ni menys que 6 jugadors lesionats té l´equip i això va fer que els nostres joves haguessen de jugar el partit contra Xàtiva amb únicament 5 jugadors i tot el que això implica. Així i tot el compromís dels 5 joves fou total i realitzaren un bon partit front el segon classificat de la lliga. Aguantaren bé físicament els 40 minuts complets del partit que jugaren tots ells sense canvis i realitzaren un joc de qualitat amb un moviment de baló de molta qualitat.

El cansament i la superioritat física del Xàtiva no permeté que el resultat fora més ajustat. Agrair el gran esforç dels 5 jugadors disponibles i esperem que els lesionats es recuperen i puguen jugar el proper dissabte a Alginet.

Publicado en Esports.